Titu Bojin anunţă zile negre pentru RATT şi Colterm. Ce sfat îi...

Titu Bojin anunţă zile negre pentru RATT şi Colterm. Ce sfat îi dă lui Robu pentru redresare

3
DISTRIBUIȚI

bojin robu 3

RATT și Colterm, societăți care oricum au probleme, ar putea avea probleme financiare și mai grave, atrage atenţia președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin.

Acesta a comentat legat de banii veniţi de la guvern în anul 2012 pentru plata datoriilor istorice ale celor două societăţi, spunând că, dacă guvernul Ponta nu ar fi alocat bani pentru Timişoara, primarul Nicolae Robu ar fi avut geamurile sparte de către nemulţumiţii care ar fi îndurat frigul.


„Deja suntem în datorii extreme, care nu se pot achita fără ajutor. Primăria Timișoara, prin cele două unități Colterm și cu RATT, vor fi puse în următoarele luni probabil iar la zid, și ați văzut că insolvența și lichidarea acuma sunt mult mai operative și mai posibil de realizat decât de cei care au datorii la unitățile debitoare. Sper să nu ajungem în situația asta, și asta trebuie să fie preocuparea majoră a domnului Robu, și inclusiv a mea și a parlamentarilor noștri, pentru a atrage bani de la nivelul național”, a spus şeful PSD Timiş.

Titu Bojin a conchis că în Timișoara nu se deschidea niciun șantier dacă nu erau bani de la guvern. Legat de Colterm, primarul Nicolae Robu a promis că în curând va lua măsuri importante pentru redresarea companiei. Cât despre RATT, conform ultimelor declaraţii ale edilului compania de transport public este pe plus.

3 COMENTARII

  1. stimati ziaristi, va sugerez sa faceti un calcul simplu, banii publici investiti de primarie in colterm si respectiv ratt impartiti la populatia orasului, sa zicem 300,000. parca vad ca in mod real real incalzirea unui apartament costa 2,000 poate chiar 3,000 de lei pe luna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.