Un fost primar al Timișoarei solicită BEC respingerea candidaturii „agramatei” Maria Grapini....

Un fost primar al Timișoarei solicită BEC respingerea candidaturii „agramatei” Maria Grapini. Vezi cine este și ce l-a enervat

8
DISTRIBUIȚI

 grapini

Biroul Electoral Central  a fost sesizat cu privire la candidatura „agramatei” Maria Grapini. „Vă rog în numele candidaturii Timişoarei la Capitală Culturală Europeană să instituiţi o Comisie sub Dvs. cu concursul Ministerului Învăţământului, care într-o sală de clasă să ceară «agramatei» Maria Grapini, ca la bacalaureat-proba scrisă: să traducă 1 pagină din Constituţia României într-o limbă internaţională: engleză, franceză, spaniolă, sau germană! Sub nota 8 (opt), candidatura respectivului candidat/ă SE RESPINGE!”, scrie Pompiliu Alămorean.

Arhitectul Pompiliu Alămorean a fost primul primar al Timişoarei după Revoluţia din 1989.


El susține că nu a putut rămâne nepăsător la exprimările agramate ale Mariei Grapini (PC).  Deşi se referă iniţial doar la candidata PC,  la finalul scrisorii, fostul primar consideră că toţi candidaţii ar trebui testaţi în domeniul limbilor străine.

Vă reamintim că fostul ministru al turismului a șocat opinia publică prin mai multe greșeli de limba română pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Nu demult, se declara mulțumită că „mai mult de jumătate dintre români suferă de reumatism”, la deschiderea unui târg de turism care a avut loc în urbea de pe Bega. 

Cu alte ocazii, a reușit să trezească rumoare printre prietenii virtuali de pe rețeaua de socializare Facebook, fie din cauza greșelilor, fie cu atitudinea sa.

8 COMENTARII

 1. bravo Pompi!
  da-i la cap agramatei asteia de Grafini si lumea sa nu uite ca tovarasa Grafini a fost secretara de pcr la fabrica Garofita si a facut parte din activul de partid al comitetului municipal. cat priveste limbile straine…ha ha ha adica nexam.

 2. atarnatoarea asta merita spanzurata de picioare in fata Operei si sa conjuge verbe de fata cu elevi, in programul „scoala altfel” ,la cat a chinuit limba romana,merita dusa pe litoral sa faca poze in locul maimutei !

  • bai man-X
   vez ca dumitale jecnesti demnitari romani si iesti pasimbil de inchisoari. doamna Grapini ie o doamna si nici nu stie matali cate o fakut pintru temesoara si cetetenii iei. si ie si o doamna iliganta si fromoasa asa sa sti. obraznicule si nasimtitule. daca ti dipistez ti dau pi mana lu doamna kevesi da’ nainte ti pallmuiesc asa pac pac
   iar primaru ala Alumburian sau cum dracu lo fi chemand care scrii urat di doamna grapinni ie tralala la cap.

  • noi cei de la fabrica de pamblici a dumneaei vrem sa fim riprezentati. clar?????????????
   asa ca madam dana ciocu mic !
   se treiasca doamna eiuroparlamente grapinni. uraaaaaaaaaa!

 3. E, intradevar, dezolant, sa vezi ca romanii sunt reprezentati in Parlamentul European de astfel de „specimene” . Si de-a dreptul umilitor pentru timisoreni sa trimita in Europa o moldoveanca „invartita”, care potrivit proverbului intelept e si…”fudula”… Sper sa se duca la vot numai cei care poarta pe umeri o „cutiuta mobilata”corespunzator. Doar asa vom reusi sa ne scapam de ciume….

 4. Daca am fost reprezentati de personaje ca : Becali, „Fata tatei” si inca multi altii, ca sa nu-i mai punem la socoata si pe cei care s-au straduit impotriva propriei tari, ca s-au revoltat parlamentarii altor tari EU de atitudinea antiromaneasca a unor parlamentari deci, despre ce vorbim aici? Poate exista si conflicte mai vechi, ascunse, dintre dl. Alamaorean si d-na Grapini… In Romania, am vazut ca adevarul, cam are doua capete!
  Eu ma intreb, cum au ajuns personaje ca Zgonea pe asa functii, sau multi alti distinsi domni si doamne din Parlamentul Romaniei; sun o gramada de indivizi agramati si fara nici o „calificare” pentru ceea ce fac. Sunt buni in orice minister si functie ce o ocupa… daca asta-i „calificarea”; daca atata ne duce capul, asta alegem deci… asta avem (avem ce meritam, daca suntem indolenti si punem botul la toti cei ce vor sa parvina sau au parvenit deja)!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.