Cum se teme primarul Nicolae Robu că va fi catalogat de premierul...

Cum se teme primarul Nicolae Robu că va fi catalogat de premierul Victor Ponta

0
DISTRIBUIȚI

ponta robu 1

Primarul Nicolae Robu profită de faptul că premierul Victor Ponta l-a numit pe scriitorul timişorean Mircea Mihăieş fascist pentru a se plânge din nou de naivitatea de care a dat dovadă atunci când a acceptat formula USL.

Edilul a spus, prin intermediul unui comunicat semnat ca intelectual, profesor universitar și primar al municipiului Timișoara, că vede drept „total deplasată catalogarea drept fascist a concitadinului Mircea Mihăieș, proeminent scriitor, critic literar și cadru universitar al Timișoarei, de către Premierul Victor Ponta.


Este îngrijorător că România a ajuns, la 25 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989, să aibă un Prim Ministru – aspirant, în plus, la funcția de Președinte! – în stare să procedeze astfel cu cei cu alte opțiuni ideologice și alte afinități de persoane decât el. Această nouă devoalare de mentalitate și caracter pe care ne-o oferă dl. Victor Ponta mă face să regret și mai mult că în urmă cu nu multă vreme am putut – ca om cu o cu totul altă axiologie, având, la loc de frunte în setul de valori prezumția de bună-credință – fi atât de naiv încât să cred în el și în partidul pe care îl conduce, ba mai mult, să-i îndemn și pe alții să facă la fel”.

Robu a conchis că „cred că nu e deloc în regulă și eu sunt un tip de dreapta și mă pot aștepta ca mâine să pățesc la fel. Nu este un lucru normal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.