De ce aș vota cu Balint? (P)

De ce aș vota cu Balint? (P)

0
DISTRIBUIȚI

petrescu balint pdl afis

Petrescu Balint, pentru mulți un necunoscut, un politician atipic, a surprins, poate la fel de mult ca și atunci când și-a anunțat candidatura, cu o campanie „altfel”.

„Am plecat pe acest drum cu sufletul curat, dorind o campanie onestă, în care minciuna și demagogia să nu-și găsească locul. Am stat de vorbă cu foarte mulți locuitori ai colegiului 3, am aflat probleme lor și nu le-am făcut promisiuni pe care nu le voi putea onora. Întotdeauna m-am ținut de cuvânt, pentru că așa am fost crescut, am învățat că un om de onoare își respectă promisiunile, are principii ferme și respect față de sine și față de ceilalți.”, spune Petrescu Balint.

Petrescu Balint, care astăzi este un om realizat, a reușit să treacă prin toate provocările climatului economic românesc și să conducă și astăzi afacerea pe care a pornit-o acum 22 de ani.

„Am înţeles că educaţia este importantă dar şi că munca te înnobilează, aşa că am început să muncesc de foarte tânăr, de la lăcătuş până la inginer şi am trecut prin toate etapele de formare profesională şi umană. Experienţa m-a învăţat că o echipă unită poate fi construită doar de un lider corect şi loial.


Liderii sunt importanţi: în viaţa de zi cu zi, în afaceri, în relaţiile interumane, în societate.     Întotdeauna am crezut că oamenii care ocupă funcții importante ar trebui să aibă mai întâi experiență în mediul privat. Dacă nu aș fi crezut că este posibil și în România, că pe scena politică își mai pot găsi locul și altfel de oameni, așa cum am mai spus de multe ori, oameni care știu cum este să plătești salarii și să produci mai mult decât consumi și nu cei care fac din politică o meserie și se îmbogățesc pe spatele contractelor cu statul, nu m-aș fi implicat. Cred în oamenii care muncesc și își câștigă onest pâinea. Ei trebuie sprijiniți!”, susține Balint.

A pornit în această campanie alături de o echipă dinamică, responsabilă, dar și curajoasă: tineri, membri din partid, consilieri locali, dar şi oameni simpli. Cu toții și-au asumat cu curaj să apară, alături de el, pe pliante, panouri și afișe, demonstrând că îl sprijină în proiectul său politic.

„De la fiecare am avut câte ceva de învățat și pentru asta le mulțumesc. Tinerii de astăzi sunt foarte deschiși la nou și au o cu totul altă percepție asupra lumii. Ei sunt viitorul nostru, trebuie înțeleși și sprijiniți în ceea ce fac, pentru că și ei au înțeles că implicarea este singura șansă ca România să revină la traseul european.”

În final, candidatului de pe colegiul 3 Timișoara, Balint Petrescu, le-a transmis cititorilor noștri un mesaj: „Este important să vă prezentați duminică la vot, pentru că toți avem obligația morală de a ne implica. Această implicare poate determina viitorul celor pe care îi iubim!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.