Alexandra Uşurelu a susţinut un concert într-un loc de poveste, cu multă...

Alexandra Uşurelu a susţinut un concert într-un loc de poveste, cu multă emoţie şi căldură din partea publicului GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

alexandra2

Alexandra Uşurelu a susţinut aseară, la Porto Arte, un concert extraordinar în faţa unui public cât se poate de numeros, piesele solistei care a debutat acum trei ani fiind primite cu aplauze furtunoase de cei prezenţi.

„Pentru a doua oară-n Timişoara, de două ori mai multă emoţie și căldură din partea publicului, într-un loc de poveste, pe malul Begăi, la Porto Arte. A fost un concert care mi-a umplut sufletul şi abia aştept să revin aici“, a declarat artista. Evenimentul a fost inclus în turneul #cevaseintamplaTour.

Alexandra Uşurelu a debutat acum trei ani, în cadrul Galei „Femeia Contează”, la invitaţia lui Gabriel Cotabiţă, unde a lansat, alături de Walter Dionisie, melodia „Preţul Corect” (muzica Walter Dionisie, versuri Anca Oprescu), fiind remarcată de Andreea Marin, din partea căreia a primit o bursă. În iarna aceluiaşi an, decembrie 2011, colaborează cu VUNK pentru duetul „Nopţile trec (doar visele rămân)”, duet ce apare ulterior pe albumul „Nu scapă nimeni (fără emoţii)” şi, în 2013, devine genericul serialului TV „Îngeri pierduţi”. În februarie 2012, îl cunoaşte pe designerul francez Philippe Guilet şi începe colaborarea cu RFI Romania, iar o lună mai târziu are prima apariţie la Radio Zu, după care urmează o serie de concerte acustice în diferite locaţii din ţară. În iunie 2012, dragostea faţă de copii o îmbie să lanseze proiectul „În dar pentru copii” prin intermediul căruia organizează şi susţine concerte caritabile alături de actorul Dan Bordeianu.

În toamna lui 2012 începe colaborarea cu Mariano Castro, compozitorul şi pianistul argentian al trupei Narcotango, nominalizat de două ori la premiile Latin Grammy în 2009 şi 2010. Puţin mai târziu, în decembrie 2012, lansează primul videoclip, filmat alături de actorul Dan Bordeianu, pentru piesa „Doi Străini” (muzica Mircea Rusu, text Alexandra Uşurelu şi Mircea Rusu). În februarie 2013 începe colaborarea cu producătorul şi compozitorul Bobby Stoica. În martie 2013 se implică în calitate de ambasador în cauza umanitară Europa FM „Nu eşti singur”, apărând şi în videoclipul imnului campaniei.


Este, totodată, momentul în care începe colaborarea cu Andreea Marin în turneul naţional „Din dragoste pentru femei”. O lună mai târziu, dintr-o selecţie de artişti, Alexandra Uşurelu este singurul „new comer” ce cânta la lansarea Youtube Romania. După participarea la festivalul Callatis, în septembrie 2013, la invitaţia TVR, reprezintă România la festivalul muzical internaţional Turkcevizyon. În luna aprilie a acestui an, Alexandra a lansat alături de  Mircea Vintilă piesa „Ceva se întâmplă cu noi”, duet ce se bucură de o largă apreciere media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.