EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 Elevii au susținut astăzi cea mai grea probă, la...

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2014 Elevii au susținut astăzi cea mai grea probă, la matematică. Vezi ce SUBIECTE s-au dat și care sunt baremele de corectare GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

 

evaluare nationala 2014 mate (4)

Ultimul hop pentru absolvenții de liceu care s-au înscris pentru a participa la examenul de Evaluare Națională. Astăzi, de la ora 09.00, elevii susțin ultima probă scrisă, la Matematică, probă considerată de foc.

4.808 elevi din județul Timiș sunt așteptați în sălile de examen, care vor fi supravegheate cu camere video. Proba scrisă la Matematică va cuprinde trei subiecte, care vor avea mai multe subpuncte. Absolvenții de liceu vor avea la dispoziție două ore să rezolve subiectele primite. Elevii au voie să intre în sala de examen doar cu instrumente de scris și actul de identitate, în cazul în care vor fi prinși că încearcă să copieze, vor fi eliminați din examen și vor primi nota 1.

Ministerul Educației Naționale a publicat modelele de subiecte pe care le pot primi elevii de clasa a VIII-a la această probă, precum și baremele de corectare, care pot fi consultate AICI!

Absolvenții de liceu vor afla ce note au obținut la Evaluarea Națională pe 27 iunie, până la ora 16.00, contestațiile vor fi depuse în aceeași zi, între orele 16.00 – 20.00, iar rezultatele finale vor fi afișate în 1 iulie.

UPDATE Iată subiectele pe care le-au primit elevii la examenul de astăzi:

subiecte matematica evaluarea nationala 2014 (2)subiecte matematica evaluarea nationala 2014 (1)

 

UPDATE Elevii au ieșit cu zâmbetul pe buze din sălile de examen, și asta pentru că, spun ei, subiectele au fost destul de ușoare.


„Au fost destul de ușoare față de simulări, pentru că îți dădea posibilitatea să iei ușor nota 5, la simulare a fost mai greu, adică trebuia mai mult să repeți ca să iei 5. Sper să iau cel puțin nota 7”, ne-a spus Badaood Rayan, de la Liceul „J. L. Calderon” din Timișoara.

UPDATE Vezi baremul de corectare la proba de matematică.

barem mate 1

 

barem mate 2

barem mate 3

barem mate 4

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.