Întâi turiști, apoi artiști: aplauze călduroase pentru trupa sârbească DrvoTruo, la primul...

Întâi turiști, apoi artiști: aplauze călduroase pentru trupa sârbească DrvoTruo, la primul concert susţinut în Timişoara GALERIE FOTO și VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1895239366">

concert (21) [1024x768]

Grupul sârbesc DrvoTruo a susţinut un concert extraordinar, aseară, la D’Arc pe Mal, în faţa unui public care a savurat aşa cum se cuvine cele două reprize muzicale de mare ţinută oferite de cei trei artişti din țara vecină.

Spre deosebire de repertoriul trupelor care cântă cover-uri de pe la noi, muzicienii sârbi au optat pentru o selecţie extrem de interesantă, iar aranjamentele acustice ale hiturilor interpretate de ei au fost deosebit de inspirate. Printre piesele interpretate cu şarm de trupa din Kikinda s-au numărat Harvest Moon (Neil Young), Pump up the jam (Technotronic), You can call me Al (Paul Simon), Pumped up kids (Foster The People), You spin me round (Dead Or Alive), Dance with somebody (Mando Diao), Faith (George Michael), New coat of paint (Tom Waits) sau Come as you are (Nirvana).

„Am mai fost în Timişoara, doar ca turişti, e prima oară când am fost invitaţi să susţinem un concert aici, fapt pentru care ţinem să le mulţumim în mod special organizatorilor. Iniţial, formaţia s-a numit DrvoDuo dar când am devenit un trio, ne-am numit DrvoTrio. Numele nostru actual DrvoTruo (n.n. – lemn putred) ni l-a dat un spectator la un concert, i s-a părut lui că sună mai bine. Ne bucurăm că am fost pe placul publicului“, ne-au declarat membrii trupei sârbeşti, imediat după recitalul lor.

Formaţia DrvoTruo este alcătuită din Jovan Bajkin, Srđan Stojanović şi Aleksandar Lipovan. În cea de-a doua repriză a concertului, la un moment dat muzicienii au făcut un inedit featuring cu una din spectatoarele aflate la faţa locului, iar aplauzele cu care au fost primiţi la finalul recitalului au demonstrat că primul lor concert din Timişoara a fost unul de succes.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.