K-lu a lansat un nou videoclip: „Nu am prejudecăţi legate de nimic,...

K-lu a lansat un nou videoclip: „Nu am prejudecăţi legate de nimic, dacă cineva te cheamă într-un loc, e un semn de apreciere“ VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

klu

Timişoreanul K-lu a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Like This”, de această dată timişoreanul cunoscut pentru sample-urile hazlii decupate din filme româneşti optând pentru o poveste diferită.

„Videoclipul conţine imagini cu nişte prieteni din Baia Mare care fac paraşutism. După ce am fost acasă la Suciu Dan şi am văzut filmările, m-am decis să fac o piesă în care muzica mea să fie acompaniată de salturile lor. Sunt foarte bucuros că am reuşit într-un final să termin cu brio acest videoclip“, ne-a declarat artistul al căzui nume adevărat este Alin Constantin.

Sâmbătă, 14 iunie, K-lu va susţine, alături de colegii săi din proiectul Beat Bang, un recital La Căpiţe, în cadrul aniversării a trei ani de existenţă a Hostel Costel, un eveniment care include vineri 13 iunie show-uri cu Electric Brother (full live band), Guts (Franţa) şi Danaga (Cluj), iar sâmbătă Renegades Of Jazz (Germania) şi Calybro 45 (Timişoara).

În ceea ce priveşte viitorul apropiat, timişoreanul pregăteşte un set special pentru apariţia sa în cadrul festivalului Electric Castle, care va avea loc la Castelul Banffy din Bonţinda (Cluj), şi un E.P. care va include şi un videoclip în care producătorul timişorean își va face pentru prima oară apariţia. „Pregătesc un spectacol special pentru apariţia mea din cadrul Electric Festival, unde voi fi prezent pe scena mare alături de Sauce. Pentru viitorul apropiat mai pregătesc un videoclip în care îmi voi face apariţia, care va fi urmat de un E.P. care să reunească melodiile mele noi“, a mai adăugat Alin Constantin.

Anul trecut, K-lu a lansat albumul de debut  „Chestii, socoteli“, care conţine citate geniale din filme româneşti de succes şi trei remixuri la Alexandru Andrieş, Mihaela Runceanu şi Aura Urziceanu, şi reprezintă un tribut adus personajelor de vază ale cinematografiei noastre.


Graţie acestuia, K-lu a fost invitat să susţină seturi în diverse locuri din ţară şi consideră că acest disc l-a ajutat în promovarea sa chiar şi-n locuri unde nu ar fi visat vreodată că va ajunge.

„Fără doar şi poate discul m-a ajutat foarte mult. Nu-mi place să fac mixuri pe care să le pun pe net, consider că mă reprezintă mult mai bine muzica mea. Discul meu a depăşit target-ul de public la care mă aşteptam. Drept urmare, am fost chemat să mixez în locuri în care nu m-aş fi aşteptat. La Fratelli, în Bucureşti sau la Timişoara. Ştiu că unii au prejudecăţi, dar eu nu am. Nu am prejudecăţi legate de nimic, consider că dacă cineva te cheamă într-un loc, e un semn de apreciere. Drept urmare, am fost prezent în locuri în care nu m-aş fi aşteptat şi am fost apreciat. Celor care mă acuză că nu mai sunt underground….Trebuie să spun că urăsc etichetele, fiecare înţelege prin underground ceea ce vrea el. Poţi să fii underground şi muzica ta să fie ascultată de un miliard de oameni, dacă ceea ce faci tu te reprezintă. Eu fac muzică de dragul artei. Oricum n-aş putea face compromisuri. Nu lucrez bine la comandă. Dacă nu simt muzica, nu pot compune“, a mai adăugat K-lu.

Timişoreanul este un DJ şi producător prezent pe scena electronică încă din anul 2005, care promovează genuri muzicale ca funk, hip hop şi breaks. Face parte din mai multe proiecte şi trupe cu care ajunge să concerteze în cadrul unor festivaluri de jazz şi în afara ţării, una din apariţiile sale desfăşurându-se pe scena Filarmonicii din Timişoara, la aniversarea a 30 de ani de existenţă a Trio Contraste. Sample-urile hazlii „decupate“ din filme româneşti celebre fac din  K – LU un autentic promotor al valorilor cinematografice autohtone, căci nu de puţine ori cei care ascultă piesele lui descoperă cu stupoare pelicule româneşti nepromovate defel de mass-media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.