Mașinile Google se vor plimba pe străzile Timișoarei! Ce caută gigantul IT...

Mașinile Google se vor plimba pe străzile Timișoarei! Ce caută gigantul IT în capitala Banatului

0
DISTRIBUIȚI

masina google

Gigantul IT Google anunță că, începând de săptămâna viitoare, mai multe mașini Street View vor porni să actualizeze imaginile existente din cele mai importante orașe din România, printre care și Timișoara. Reînceperea preluării de imagini Street View în România are ca scop împrospătarea și îmbogățirea imaginilor de pe serviciul Google Maps, mai ales că hărțile Google se actualizează constant pentru a oferi informații la zi.

Potrivit Hotnews, în România a fost lansat Street View pentru Google Maps la sfârșitul anului 2010, fiind primul serviciu localizat introdus după deschiderea biroului Google din România în noiembrie 2010.


Ultima actualizare a imaginilor Street View din România a fost realizată în urmă cu un an, acoperirea fiind extinsă atunci cu sute de localități și peste 40.000 de kilometri, aproape toată România fiind disponibilă în Street View.

Mai mult, pe Google Maps au fost introduse imagini panoramice pentru zeci de atracții turistice din țara noastră. Street View permite utilizatorilor să exploreze și să viziteze virtual zone, orașe, drumuri prin imagini panoramice de la nivelul străzii.

Pe lângă Timișoara, mașinile Street View vor ajunge și în orașe precum București, Cluj-Napoca, Constanța sau Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.