Senatorul Petru Ehegartner toarnă gaz pe foc la PRESSALERT LIVE. Ce l-ar...

Senatorul Petru Ehegartner toarnă gaz pe foc la PRESSALERT LIVE. Ce l-ar putea determina să renunţe la calitatea de membru PNL Timiş

1
DISTRIBUIȚI

ehegartner la pressalert live 3

Mult trâmbiţata alianţă PNL – PDL ar putea isca mişcări la nivel înalt și în mediul politic local. Senatorul PNL Petru Ehegartner, prezent în studioul HDV în această seară, la emisiunea PRESSALERT LIVE, a comentat vizavi de trecerea formaţiunii sale în opoziţie.

“Pentru această situaţie eu cred că trebuie să se simtă vinovată întreaga clasă politică”, a spus Ehegartner, care consideră că e necesar ca politicienii locali, indiferent de partidele din care fac parte, să dea mâna pentru binele cetăţenilor şi să nu se teamă de opoziţie.


Senatorul s-a arătat ferm decis în a-şi duce mandatul până la capăt şi a spus că nu ia în calcul o posibilă candidatură la funcţia de şef al PNL Timiş, în condiţiile în care de la nivel central s-ar decide o reorganizare.

Cu toate că nu se teme de schimbările de putere, liberalul spune că, dacă nu se va regăsi în principiile adoptate odată cu alianţa dintre PNL şi PDL, va rămâne senator independent. “Dacă lucrurile evoluează în PNL cu decizii luate pe genunchi şi fără o asumare prin consultări, voi face un pas la o parte. Eu am avut vocaţia asta de a pleca din partid”, a declarat Ehegartner în această seară, la PRESSALERT LIVE.

1 COMENTARIU

  1. Bota esti un papagal peltic si balbait, pe langa asta un nesimtit si jegos care denatureaza adevarul, incerci sa pui cuvinte in gura la oameni? Un presedinte poate vizita un primar, nu fa campanie psd-ului! Din pacate esti legat la maini… lunar iti primesti salariul de la psd!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.