Vedete ale muzicii electronice internaţionale vin la Playground. Vezi cum poţi câştiga...

Vedete ale muzicii electronice internaţionale vin la Playground. Vezi cum poţi câştiga bilete la eveniment VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

plumpdjs

Amatorii de muzici electronice şi nu numai au parte de un nou eveniment Playground, care va avea loc în perioada 4 – 6 iulie, la Poligonul Giarmata Vii, în cadrul căruia vor evolua în faţa spectatorilor o sumedenie de nume cunoscute în branşă. Producatorul si dj-ul Ed Solo este cunoscut ca fiind printre cei mai experimentaţi şi impresionanţi creatori din scena britanică de breakbeat ,dubstep şi drum & bass. Pe numele său adevărat Eddie Bickley, acesta şi-a creat un renume mondial pentru seturi incredibile şi piese superbe pline de başi precum When I Was a Yout, Love Your Life sau Age of dub sau remixuri la Groove Armada, Freestylers şi Pendulum precum şi colaborările cu Krafty Kuts, JFB, Beardyman şi Deekline. Producţiile sale incorporeaza o diversitate uimitoare de genuri: de la soul, funk şi reggae la breakbeat, hip-hop şi drumandbass. Funkanomics este un proiect care a luat fiinţă în 2006 în sudul Germaniei. Seturile lor inglobeaza mai toate genurile muzicale. Plump DJs este of formație de muzică formată din Lee Rous și Andy Gardner. Plump DJs au apărut în 1999, odată cu lansarea single-ului de debut „Plump Chunks/Electric Disco”. De-a lungul anilor Plump Djs au fost invitaţi să mixeze în întreaga lume şi asigurat coloana sonora pentru multe jocuri Sony PlayStation.


Krafty Kuts va fi prezent în premieră la Timişoara, în cadrul acestui eveniment, el fiind unul din headlinerii ediţiei acestei manifestări. Pe numele său adevărat Martin Reeves, Krafty Kuts este cel mai popular DJ/producător de Party Breaks din lume, dobândind o serie de titulaturi de-a lungul vremii care i-au confirmat succesul şi talentul: ”Best Breaks DJ”, ”Face of Breaks”, “Best International DJ”, ”Single of the Year”.

Începutul succesului a fost marcat de Fat Boy Slim care i-a auzit single-ul “Gimme The Funk”, întâmplare care i-au adus o colaborare de succes cu Ministry of Sounds, dar şi cu Prodigy şi The Rolling Stones. Cel mai recent album al său a apărut anul trecut sub numele de Lets Ride, un material discografic ce cuprinde funk, soul, hip hop, jazz, electro, dubstep sau drum and bass. Britanicul JFB, care a impresionat întreaga lume graţie tehnicii sale în arta mixajului, declarat campion DMC în Marea Britanie în 2007 şi 2011 revine în oraşul nostru, fiind şi el unul din headlinerii Playground. Organizatorii acestui eveniment – Electric Playground, Electrocord şi D’arc – au pus în vânzare bilete în avans. Abonamentele valabile pentru toată perioada desfăşurării festivalului costă 50 lei (zona B) şi 80 lei (zona A) şi se pot procura la Uman Shop, Cafeneaua D’arc şi D’Arc pe Mal. Site-ul www.pressalert.ro este partener media al festivalului Playground 2014.  Organizatorii evenimentului le oferă cititorilor PRESSALERT.ro cinci invitaţii duble (valabile pentru două persoane) la acest eveniment. Cei interesaţi pot participa la un concurs extraordinar pe www.pressalert.ro, înscriindu-se până în data de 30 iunie, la ora 12.00, la newsletter-ul nostru. Tragerea la sorţi va avea loc în după-amiaza zilei de 30 iunie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi pe site.

3 COMENTARII

  1. cam vag regulamentul de participare la concurs…toata lumea care se inscrie la newsletter in perioada asta participa?…dar daca exista persoane care se inscriu la newsletter si nu vor sa participe la extragere pentru ca nu merg la festival?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.