Concertul aniversar Andre Rieu va fi transmis în direct și la Timișoara....

Concertul aniversar Andre Rieu va fi transmis în direct și la Timișoara. Unde se poate urmări

1
DISTRIBUIȚI

poster concert Andre Rieu - Maastricht 2014 (RO TM)

Timișorenii sunt invitați să celebreze împreună cu melomani din întreaga Europă a 10-a aniversare a tradiţionalelor concerte de vară ale lui André Rieu, puse în scenă în cea mai romantică piaţă centrală a unui oraş din Olanda, piaţa Vrijthof din Maastricht. Pe 19 iulie, de la ora 20.45, concertul va fi transmis în high definition, în sala de Concerte a Colegiului Național de Artă Ion Vidu din Timișoara. Orașul nostru e unul din cele 600 de cinematografe din Europa care preiau și difuzează transmisiunea prin satelit a evenimentului.

”Fiţi pregătiţi pentru un lanţ de emoţii care vor pluti în aer, de-a lungul unuia dintre cele mai extraordinare concerte ale anului, căci André pregăteşte audienţei un spectacol magnific, ocazionat de această ediţie aniversară a prea-iubitelor sale concerte. Pentru unul dintre cele mai populare evenimente live de pe glob, Regele Valsului a pregătit o seară de neuitat, plină de umor, muzică şi emoţii pentru toate vârstele.


Veţi fi fermecaţi de atmosfera spectacolului, care atrage public din toate colţurile lumii, grupuri de fani care vin la Maastricht să trăiască experienţa unor splendide piese muzicale, a dansului, a râsului, sau a câtorva lacrimi de bucurie”, transmit organizatorii evenimentului.

André Rieu va fi acompaniat de faimoasa lui orchestră de 60 instrumentişti „Johann Strauss Orchestra”, alături de mulţi invitaţi, artişti faimoşi, solişti, la care se vor adăuga show-uri de lasere şi artificii. Iată ce-a declarat André: „Acest concert, al 10-lea, aniversar, din oraşul meu natal Maastricht, îi este foarte drag inimii mele, şi mi-aş dori ca toată lumea să poată fi aici, pentru a sărbători împreună. Dar, dacă nu vă puteţi alătura nouă la Maastricht, atunci sper să vă pot atinge inima aducându-vă această seară specială la dumneavoastră, pe marele ecran din cinematograful oraşului în care trăiţi”.

Concertul are durata de 2 ore 40 minute (include o pauză de 15 minute) şi este înregistrat cu câteva zile înainte de proiecţia sa din cinematografele europene, răstimp necesar pentru a subtitra în limba engleză unele pasaje vorbite, pe care, din respect André le rosteşte în limba sa maternă, olandeza.

Biletele costă 40 lei, putând fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, zilnic 15:00- 19:00.
 În ziua concertului nu se vând bilete la sala de spectacol.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.