James Braddock: „Petrecerile din Timişoara se axează pe comerţ“. Vezi unde a...

James Braddock: „Petrecerile din Timişoara se axează pe comerţ“. Vezi unde a ales timişoreanul să-şi lanseze noua piesă

2
DISTRIBUIȚI

braddock 4 dod [1024x768]

Timişorenii James Braddock şi Chriss Zahary sunt invitaţii speciali ai unui eveniment numit „The Biggest Electronic Music Forest Party“, ce va avea loc în 1 august la clubul Taboo din Drobeta Turnu Severin. Evenimentul va prilejui şi lansarea oficială a celei mai noi piese a lui James Braddock, Los Amos de la Noche, melodie care a apărut zilele trecute pe compilaţia „Various Artist”, editată de casa de discuri Ibiza Music.

„Nu am reuşit să găsim loc pentru această lansare în cluburile din Timişoara. Iar dacă nu s-a putut aici, am zis că mergem la Turnu Severin, unde lumea o să aprecieze muzica electronică underground. Cu excepţia celor de la AllTimeClubbing (care nu sunt timişoreni, dealtfel) petrecerile din Timişoara se axează pe comerţ, pe muzică pentru toată lumea, pe acel deep-house care duduie din toate locurile“, îşi motivează James Braddock alegerea Turnu Severinului în detrimentul Timişoarei, pentru această lansare.

Timişoreanul James Braddock a simţit chemarea muzicii electronice încă de mic copil, iar afacerile şi viata de zi cu zi l-au ţinut departe de ceea ce iubea atât de mult.


Totul s-a schimbat în 2010, când James a lăsat totul de-o parte şi a hotărât să se dedice muzicii cu totul. Anul trecut a lansat primele sale producţii la casa de discuri Bare Craft Music din Italia. Începutul anului acesta aduce o nouă colaborare cu casa de discuri Fever Sound Records din Tunisia unde lansează Balkanic Ep cu două piese, „Estrella balkanica” şi „Lost in balkan”. Tot în primăvara acestui an, James a lansat E.P.-ul cu „La vita” si „Old bastard” şi a început o colaborare cu casa de discuri Ibiza Music.

Chriss Zahary a devenit rezidentul clubului Trend la vârsta de 18 ani. Aici a avut ocazia să mixeze alături de DJ consacraţi. Îşi defineşte stilul ca un aranjament personal de house, jackin house şi deep, iar pentru viitorul apropiat pregăteşte câteva producţii muzicale.

Biletele de intrare la evenimentul din Turnu Severin, la care vor mixa cei doi timişoreni, costă 20 de lei pentru băieţi şi 10 lei pentru fete.

2 COMENTARII

  1. Invidia e mare, mai ales la DJ din Timişoara. Adevărul e că petrecerile de la noi sunt numai comerţ, oricine ştie asta. Iar adevăraţii merg în alte locuri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.