Dragnea: Iohannis e continuatorul lui Băsescu. Înţelegerea e să-l pună pe Băsescu...

Dragnea: Iohannis e continuatorul lui Băsescu. Înţelegerea e să-l pună pe Băsescu premier

0
DISTRIBUIȚI

DRAGNEA LA TIMISOARA08_resize

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că liderul PNL şi candidatul ACL la Preşedinţia României, Klaus Iohannis, este „continuatorul” lui Traian Băsescu, el arătând că înţelegerea dintre cei doi este ca Iohannis să-l desemneze pe Băsescu premier dacă va ajunge preşedinte, scrie Mediafax. „Ce fac cei de dreapta, nu ştiu. L-au desemnat pe Iohannis acum. Va rămâne Iohannis, nu va rămâne? Se vor certa în continuare? Din punctul meu de vedere, Iohannis este continuatorul lui Traian Băsescu. Deci indiferent – nu vorbim de stânga şi dreapta – ci vorbim de de noi, care vrem să rupem regimul Băsescu şi să prezentăm României un alt proiect de ţară, să avem un alt regim, un regim normal, în care să te simţi liber şi să poţi să performezi, să-ţi fie drag că trăieşti, şi Iohannis, care vrea să continue regimul Traian Băsescu”, a spus Dragnea la RRA.

El a spus, totodată, că românii care vor să-l aibă încă zece ani sau măcar cinci ani pe Traian Băsescu la conducere, chiar dacă nu direct, îl pot vota pe Iohannis. „Şi, sigur că Iohannis doreşte să-l pună premier pe Traian Băsescu.


Asta se pare că e înţelegerea dintre ei”, a adăugat Dragnea. El a mai spus că, în contrapondere, candidatul PSD la prezidenţiale, Victor Ponta, va avea o campanie pozitivă, în care va prezenta propriul proiect de ţară. „O să facem o campanie pozitivă, o campanie în care Victor Ponta va prezenta proiectul lui de ţară,va prezenta tuturor românilor ceea ce vrea să facă pentru această ţară, pentru că intenţia lui nu e să candideze, să fie preşedinte şi punct, să-şi pună în CV această funcţie de preşedinte. (…) Victor Ponta va încerca să vorbească cu cât mai mulţi români. O să fie şi mitinguri electorale, dar o să fie cât mai multe întâlniri mari sau mici, să poată să aibă contact cu cât mai mulţi români din toate categoriile sociale şi din toate colţurile ţării”, a detaliat Dragnea.

El a susţinut că a stabilit un sistem de organizare a campaniei mult mai bine pus la punct şi că starea de spirit din organizaţiile PSD este foarte bună.

„În ceea ce priveşte activitatea politică, Victor Ponta şi-a anunţat intenţia de a candida în cadrul Consiliului Naţional. Partidul îl susţine, am avut deja vineri şi luni întâlnire cu toate organizaţiile judeţene. Starea de spirit e bună, nivelul de organizare a partidului e bun – nici nu a trecut foarte mult de la alegerile europarlamentare – am stabilit un sistem de organizare mult mai bine pus la punct, pentru că acum lupta este mult mai serioasă şi mult mai puternică”, a afirmat Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.