Este OFICIAL. Guvernul va trimite banii pentru aripa nouă a spitalului de...

Este OFICIAL. Guvernul va trimite banii pentru aripa nouă a spitalului de copii din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI
Spitalul-de-copii-Louis-Turcanu-640x421
Guvernul a alocat o nouă tranșă de bani pentru construcția Corpului B a Spitalului „Louis Țurcanu” din Timișoara. Este a doua oară când ministerul sănătății alocă 5.000.000 lei pentru această lucrare, cealaltă tranșă primită nefiind cheltuită la timp, de către administrația de pe Bega, motiv pentru care banii s-au întors la bugetul de stat.


Acesta este și motivul pentru care primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și deputatul PSD, Sorin Grindeanu, au început un nesfârșit schimb de replici acide. În urmă cu ceva timp, deputatul Grindeanu a anunțat că guvernul a alocat, din nou, bani pentru spital, dar Robu a spus că „oficial eu voi veni cu o corecție la acea listă de obiective pentru care sunt alocați zero lei, în momentul în care voi vedea în Monitorul Oficial acea alocare. Nu aș vrea să am surpriza să văd că alocare reprezintă un credit de angajament , dar banii nu ar veni decât în 2015”. 
Astăzi a venit și replica guvernului, alocarea bugetară fiind publicată pe site-ul oficial al Ministerului Sănătății, printr-o hotărâre de guvern (HG modif. anexa 1 la HG 300). Astfel, cei 5 milioane de lei vor fi transferați către bugetul local al Timișoarei, pentru „extinderea corp B, secţiile chirurgie, prematuri şi laborator pneumoftiziologie şi reabilitare clădire existentă la Spitalul L. Ţurcanu din Timişoara”.

2 COMENTARII

  1. La Louis Turcanu, Nastase face farmacie chiar in curtea spitalului, Sensiblue este in construcție .
    In spate, clădirea făcută din donatii pentru mamele copiilor internați este dărâmată . Tara lui papura voda…

  2. 5,000,000 rol sau 5,000,000,000 rol? oricum nu suna bine, chit ca sint 111 de euro sau 111,111 de euro
    poate 5,000,000 de ron?
    oricum pina acum nici nu a fost eliberat terenul de o constructie facuta acum citiva ani…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.