Kraak & Smaak în formulă de DJ set, pentru prima oară la...

Kraak & Smaak în formulă de DJ set, pentru prima oară la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

kraakAmatorii de sound-uri electronice au parte de o nouă premieră în oraşul nostru, cu ocazia evenimentului care va aduce un DJ set susţinut Kraak & Smaak, ce va avea loc vineri 22 august de la ora 22 La Căpiţe. Trio-ul olandez Kraak & Smaak, format în anul 2003 de Oscar de Jong, Mark Kneppers si Wim Plug, a atras încă de la primele release-uri atenţia unor nume grele ale industriei, precum Pete Tong sau Annie Nightingale. Albumul de debut, “Boogie Angst”, a fost lansat în anul 2006 în Marea Britanie, iar câteva single-uri din acesta au fost selectate pentru a fi incluse pe coloana sonora a unor seriale de succes precum “Grey’s Anatomy”, “Men in Trees” şi “What About Brian?”.

Cel de-al doilea album, intitulat ”Plastic People”, a fost lansat în 2008, primul extras pe single fiind chiar piesa care a dat numele materialului, scrisă în colaborare cu Mark Brydon, jumătatea masculină a trupei Moloko.


Clipul single-ului “Squeeze Me”, un featuring cu artistul britanic Ben Westbeech, i-a ajutat pe cei trei să câştige numeroase premii. Următorul material discografic, “Electric Hustle” (2011), le-a adus notorietatea mult aşteptată: single-ul “Dynamite” a înregistrat un succes răsunător la radiourile din SUA, în vreme ce “Let’s Go Back” a fost numit de renumita revistă Mixmag single-ul anului 2011. Cel mai recent album, “Chrome Waves”, a fost lansat anul trecut, primul single – “The Future Is Now” fiind ales “piesa lunii” de către Mixmag. De-a lungul carierei, Kraak & Smaak şi-a trecut în palmares şi premiul European Border Breakers, alături de nume ca The Ting Tings, Disclosure, C2C, Woodkid, Afrojack, Swedish House Mafia, Icona Pop sau Adele, precum şi apariţii în cadrul unor festivaluri precum Pinkpop, Sziget, Coachella, Glastonbury, Lowlands sau B’ESTFEST (în 2008). Kraak and Smaak va fi prezentă în formulă de DJ Set, iar biletele pentru acest eveniment costă 20 lei în avans şi 30 lei la faţa locului. În deschiderea evenimentului va evolua Mr. Goju.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.