Piesa primarului Robu, subiect fierbinte la Primăria Timişoara. Ce părere au secretarul...

Piesa primarului Robu, subiect fierbinte la Primăria Timişoara. Ce părere au secretarul Ioan Cojocari şi viceprimarul Traian Stoia

1
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari secretar primaria timisoara 1 p

Viceprimarul PSD Traian Stoia nu are parte de conferinţe de presă liniştite. După ce, în mai multe rânduri, a fost întrerupt de primarul Nicolae Robu în timp ce vorbea cu jurnaliştii, astăzi Stoia a fost vizitat de secretarul Ioan Cojocari, care nu ştia că viceprimarul discută cu presa.


„Scuze, nu aveai secretare la uşă”, i-a spus Cojocari râzând. Imediat Stoia i-a adresat o invitaţie. „Poţi să rămâi dacă vrei”. Amuzat, Cojocari a răspuns că „dacă vrei rămân eu, că mă pricep”.

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre melodia lansată de primarul Nicolae Robu, Cojocari a spus că „e începutul numai. Nu e melodie, numai câteva ritmuri. Fără cuvinte. Dar e bună, e liniştitoare”. În schimb, Stoia a admis că nu a ascultat piesa lui Robu explicând că „eu nu am ascultat, pe cuvântul meu de om. Eu nu mă dau în vânt să ascult. Nu am Facebook. Eu am nişte calităţi vocale care dacă vreau să le manifest, sparg geamurile dacă a cântat partea vocală s-ar sparge microfoanele”.

1 COMENTARIU

  1. asta si urmareste primarul.
    sa-i dati atentie.
    asta isi doreste prin tot ceea ce face.
    atentie.
    consemnati, va rog, parerea unui specialist care sa spuna de ce unii oameni vor atentie.
    nemasurata…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.