După modelul Ponta, Bojin a înmânat cheile microbuzelor şcolare primarilor din Timiş,...

După modelul Ponta, Bojin a înmânat cheile microbuzelor şcolare primarilor din Timiş, cu alai de pesedişti . Ce spune prefectul despre mutarea primarilor la alte partide

1
DISTRIBUIȚI

microbuze scolare redesteptarea_ro

Microbuzele şcolare le dau bătăi de cap autorităţilor judeţene. Astăzi, preşedintele Consiului Judeţean Timiş, Tiu Bojin a informat că nu mai puţin de 12 microbuze au sosit în Timiş şi că urmează să fie predate cheile către primari, pentru ca aceştia să angajeze personal specializat. Un comentariu special pe marginea subiectului a fost făcut de prefectul Eugen Dogariu care a dat asigurări că „nu există nicio legătură între transferurile primarilor şi microbuzele şcolare aşa cum s-a vorbit.


Listele cu repartiţia microbuzelor a fost stabilită de trei luni de zile”.

Deşi iniţial primul lot care urma să vină spre Timiş a fost de 17 microbuze, în Timiş au ajuns numai 12, restul mergând spre Republica Moldova. Bojin susţine că până la finele lunii noimebrie vor fi veni toate microbuze. După conferinţa de presă de la Prefectură a început circul împărţirii vehiculelor. Primarii au fost chemaţi lângă CJT pentru a primi cheile, după modelul lansat de premierul Victor Ponta. Bucuroşi că vor avea cu ce duce copii din sate sau comune la şcoli, primarii au primit  cheile de la deputatul Cătălin Tiuch, consilierul judeţean PSD Marcel Mihoc, vicepreşedintele CJT Călin Dobra şi de la preşedintele Consiliului Judeţan Timiş Titu Bojin . Misterul prezenţei atâtor pesedişti la eveniment a fost lămurit de prefectul Eugen Dogariu care a spus că aici au venit toţi cei care au făcut lobby pentru venirea microbuzelor în Timiş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.