Secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a anunţat la PRESSALERT Live...

Secretarul executiv al PLR Timiş, Iulian Angheluş, a anunţat la PRESSALERT Live că partidul său nu e interesat de transferarea aleşilor din CLT. Ce spune despre venirea lui Dorin Cândea la PLR

0
DISTRIBUIȚI

iulian anghelus (2)

8.000 de semnături, aceasta este cifra strânsă de Partidul Liberal Reformator filiala Timiş pentru candidatura la preşedinţie a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu. Secretarul executiv al PLR Timş Iulian Angheluş a fost invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, unde a explicat că „domnul Tăriceanu nu va lua numai voturile de la liberali, ci şi de la alte categorii. Pe vremea când era premier a fost bine în România. Electoratul lui Călin Popescu Tăriceanu este exact ca bumbacul. Tăriceanu are un electorat al lui. Trebuie să avem forţă să culegem acest bumbac de pe câmp”.

Despre ipoteza numirii lui Meleşcanu ca şi candidat la PNL al preşedinţie, Angheluş spune că „dacă Iohannis e scos din joc, electoratul nu are cu cine să voteze. Asta înseamnă să pui mai presus nişte calcule, să intri ca rezervă a lui Iohannis. În momentul în care cu Iohannis se întâmplă ceva şi se intră cu rezerva Tăriceanu, daţi-mi voie să cred că Tăriceanu va fi contracandidatul lui Ponta în turul doi. Până acolo sunt numai supoziţii”.

Legat de ruperea de PNL Timiş unde a activat 18 ani, peleristul spune că „peneliştii au avut de ales între a fi şi a avea, şi au ales a avea.


Structuri mai mari. Voturi mai multe. Posibilitatea de a câştiga nişte scaune. Vă spun, pentru că îi cunosc pe liberali, sunt din altă matriţă decât cei din PDL. Îmi e greu să cred că uleiul se va amesteca cu apa. Peneliştii sunt cei care au carnetul PNL şi liberalii sunt cei care cred în valorile liberalismului. Alegerile se câştigă cu simpatizanţi, nu cu membri. Peneliştii sunt cei care au făcut efortul să iasă din casă să se înscrie la partid. Liberalii sunt mult mai mulţi”.

PLR vrea un partid care nu va profita din plin de ordonanţa traseiştilor, Angheluş a spus că formaţiunea sa nu vânează aleşii din CLT, fiind concentrată pe campania pentru prezidenţiale. „Nu este o tentaţie de a avea acum aceşti aleşi locali, obiectivul principal, şi ne focalizăm foarte bine, este campania prezidenţială, scorul pe care îl va obţine Călin Popescu Tăriceanu”, a dezvăluit Angheluș.

Peleristul a comentat şi zvonurile conform cărora Dorin Cândea ar urma să treacă în formaţiunea sa politică. „Vă spun cu maximă răspundere, nu există această persoană ca membru PLR Timiş, nu a fost nicio discuţie să vină. Deciziile sunt colective, dar eu aş vota împotrivă. De când sunt în politică am învăţat că trei lucruri sunt importante. Banii, munca şi imaginea între ele trebuie să fie o relaţie de înmulţire, nu de adunare”, a mai spus Iulian Angheluș la PRESSALERT LIVE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.