Verificările la imobilele din centrul orașului continuă. Pentru ce a aplicat poliția...

Verificările la imobilele din centrul orașului continuă. Pentru ce a aplicat poliția locală o amendă de 5.000 de lei

0
DISTRIBUIȚI

catedrala mitropolitana centru timisoara(16)

Verificările dispuse de viceprimarul TraianStoia la imobilele din centrul orașului continuă. Săptămâna trecută poliția locală a făcut mai multe intervenţii.

“Pe 1 decembrie 1918 numărul 30 s-a constatat extinderea clădirii cu o construcţie în regim parter fără planşeu, lucrarea neavând autorizaţie de construire.


Având în vedere că imobilul face parte din zona de protecție a ansamblului urban 1, poliţia locală a întocmit dosar pentru sesizarea organelor de urmărire penală, propunând aducere imobilului la starea iniţială. Beneficiarul lucrărilor este un client mai vechi al organelor de poliţie, având în vedere că i-a mai fost atrasă atenţia în privinţa respectării legalităţii în cursul anului 2013, având în acest sens un dosar penal pe rol pentru acelaşi imobil cu privire la demolarea unui corp de clădire”,a spus Soia.

„Pe strada Nistrului numărul 3 Coşergaj Sabin şi Gheorghe Vijdana au construit fără autorizaţie de construire o extindere din lemn la intrarea din apartamentul 7. În conformitate cu legea, direcţia a întocmit un referat pentru sesizarea organelor de urmărire penală şi în acest caz. Pe strada Tigrului numărul 7 Direcţia de Urbanism din cadrul Primăriei Timişoara a încheiat un proces verbal de sacționare pentru desfacerea parţială a şarpantei şi desfiinţarea zidurilor interioare şi de asemenea a unor ziduri exterioare spre curtea imobilului fără a avea autorizaţie de construire. S-a dat o amendă de 1.000 de lei şi s-a dispus sistarea imediată a lucrărilor , intrarea în legalitate prin obţinerea autorizaţiei de demolare. În caz contrar proprietarul trebuie să aducă clădirea la starea iniţială până la 17 aprilie 2015”, a mai completat Stoia.

Cea mai mare amendă s-a dat la imobilul de pe „Alexandru Borza numărul 7. Aici s-a încheiat un proces verbal de constatare şi sancţionare pentru lucrări de modificări interioare în urma cărora s-au desfiinţat pereţii dintre două camere care dau spre stradă şi urmau să fie modificate ca suprafaţă și ulterior au fost construiţi nişte pereţi de polistiren”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.