Cel mai mare târg de universități din țară ajunge la Timișoara. Cum...

Cel mai mare târg de universități din țară ajunge la Timișoara. Cum pot tinerii să studieze în străinătate

0
DISTRIBUIȚI

foto-studentii-de-la-utcn-la-job-pentru-o-zi1363882191-640x360

Tinerii din județul Timiș care sunt interesați să studieze în străinătate sunt așteptați, săptămâna viitoare, la Timișoara, pentru a afla mai multe informații. Marți, 7 octombrie, de la ora 10.00, la Hotel Continental își deschide porțile cel mai mare târg de universități din România.

Potrivit organizatorilor, Grupul Educativa, RIUF (Romanian International University Fair) reunește la Timișoara peste 20 de universități din țară și din străinătate, precum și școli de limbi străine sau ONG-uri studențești pentru a le oferi vizitatorilor o perspectică completă asupra oportunităților educaționale pe care le pot accesa.


Vizitatorii vor avea ocazia să participe la seminarii, prezentări și dezbateri și să interacționeze cu persoane care lucrează cu universități din străinătate. De asemenea, participanții vor putea să intre în contact cu tineri români studenţi/absolvenţi ai universităţilor internaţionale.

RIUF este cel mai mare eveniment educațional din România și Estul României. Anual, peste o sută de instituții educaționale vin să interacționeze direct cu tinerii români interesați de studii internaționale.  Mii de elevi de liceu și studenți au plecat la studii în străinatate, în perioada 2005-2013. Mulți dintre ei au obținut toate informațiile necesare realizării procesului de aplicare după ce au venit la RIUF și au discutat cu reprezentanții universităților de care erau interesați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.