La un pas de NENOROCIRE. O bucată de tencuială a CĂZUT în...

La un pas de NENOROCIRE. O bucată de tencuială a CĂZUT în capul unei mămici, la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara

2
DISTRIBUIȚI

spitalul_de_copii_louis_turcanu03_c4a1626df9

Mama unui copil internat la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara a tras o sperietură groaznică, ieri, într-o baie a unității medicale.


Femeia s-a trezit cu o bucată de tencuială în cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din fericire, aceasta nu a fost grav rănită.

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, care administrează clădirea în care se află Secția de Neonatologie în care s-a petrecut incidentul a povestit, astăzi, că „am avut o problemă la spitalul de copii. O bucată de tavan, care a căzut într-una din băile de acolo, a lovit o femeie. Ne pare rău că s-a întâmplat asta, bine că nu a fost mai grav. Vom face toate demersurile pentru a interveni noi”.

„Este o clădire veche, iar spațiul era neaerisit. Tencuiala care a căzut era pe o bară metalică. Din fericire, mămica a fost ușor rănită la cap, se simte bine”, a afirmat Ovidiu Adam, managerul Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Domnule Boța,

    In curte este farmacie Sensiblu, in ce spital public e etic sa fie farmacie privată cu intrare din curtea spitalului???
    Toată curtea este spartă pt a trage caldura la farmacia doamnei Dana Nastase.
    Centrul familial a fost dărâmat, o clădire de 6 ani, ca sa scăpăm Fundatia fiindcă cu asta rămânem… Iar presa tace, oare toată presa e PSD-ista?

  2. D-le Bojin, gospodariti cu simt de raspundere cladirile care deja le aveti in administrare, inainte de a va preocupa sa primiti altele … pe care sa le demolati. Nu de alta dar riscati sa va aplice d-l Robu taxa pe paragina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.