Noi promisiuni de la Colterm. La ce metodă lucrează, împreună cu Primăria...

Noi promisiuni de la Colterm. La ce metodă lucrează, împreună cu Primăria Timişoara, pentru a scădea facturile, și când se dă drumul la căldură

1
DISTRIBUIȚI

colterm cet 1

Apa caldă este principalul motiv pentru care timișorenii s-au debranșat de la Colterm. Asta susține managerul companiei, Cristian Mircea, care spune că momentan se lucrează la un proiect cu Primăria Timișoara pentru a accesa fonduri europene pentru introducerea contorizării pe orizontală.

Legat de problema apei calde, Cristian susține că „în acest sens am constat că avem 1.500 din 5.000 de metri de rețele de recirculare care nu sunt făcute.


La anul vrem să finalizăm. De la anul ne așteptăm la o recuperare masivă a clienților. S-au trimis la primărie toate datele cu privire la asociațiile de proprietari”.

Anul acesta au fost înregistrate 3.000 de cereri de debranșare și doar 100 pentru rebranșare. Conform lui Cristian, Primăria Timișoara face verificări la adresele care au avut cereri de debranșare care au fost respinse.

Amenda este între 500 și 1.000 de lei, iar cei prinși că au încălcat legea trebuie să se rebranșeze. Până la 30 decembrie 2016, toți consumatorii Colterm vor fi obligați să aibă o modalitate de contorizare. Mircea a mai completat și că avem date că dacă se face contorizare și anvelopare scade factura cu 15%.

Altfel, căldura va fi pornită în tot orașul începând de vineri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.