Audit de la Banca Mondială la Colterm. Ce datorii are societatea de...

Audit de la Banca Mondială la Colterm. Ce datorii are societatea de termoficare

0
DISTRIBUIȚI

tevi colterm

Colterm are planuri mari pentru această iarnă. Directorul societății, Mircea Cristian, a declarat că „stocurile de materii prime sunt asigurate la data de 1 octombrie, am asigurat stocul de 100.000 tone cărbune, 3.000 de tone de păcură şi 300 de tone de combustibil lichid uşor pe ambele centrale. Obligaţia de a constitui rezerva de stat era pentru data de 30 octombrie.


Instituţiile publice au solicitat înainte de 1 octombrie, şcolile spitalele, să le furnizăm agent termic. Au fost şi situaţii în care în anumite asociaţii de proprietari, per ansamblu, au solicitat să nu le furnizăm agent termic”.

Managerul a completat și că „pentru noi, aceste discuţii creează dezechilibru. Cel mai important lucru pentru client este confortul lui”.

Legat de datoriile societății, Cristian spune că acestea se ridică la 90 de milioane de lei, bani care provin din credite neachitate și cote de bani neprimite de la stat sau primărie. Directorul a mai spus și că astăzi a avut o „reuniune cu reprezentanți ai primăriei și ai Băncii Mondiale. Orice societate care se respectă face un audit pentru a vedea unde s-a greșit, unde sunt de făcut corecții și pentru a vedea care este viitorul. Undeva în noiembrie – decembrie va avea loc acest audit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.