„Topul firmelor” va fi dezvăluit în această săptămână. Ce companie timișoreană va...

„Topul firmelor” va fi dezvăluit în această săptămână. Ce companie timișoreană va primi o diplomă aniversară la 170 de ani de la înființare

0
DISTRIBUIȚI

topul firmelor cciat premii

La sfârşitul acestei săptămâni va avea loc unul din cele mai importante evenimente economice, atât la nivel naţional cât şi pentru comunităţile de afaceri din vestul ţării: cea de-a XXI-a ediţie a Galei Excelenţei în Afaceri – Topul firmelor din judeţul Timiş 2013, care se află pe primele locuri în topurile judeţene.

Laureaţii au fost desemnaţi pe baza unei metodologii stabilite la nivel naţional iar ca element de noutate la această ediţie, au fost excluse firmele aflate în faliment, insolvenţă, cele cu activitate întreruptă sau cele care nu au îndeplinit criteriile impuse de Registrul Comerţului. Din cele 23.437 de firme care au depus bilanţul contabil pentru exerciţiul financiar al anului trecut, 5.975 de firme au îndeplinit criteriile de eligiblitate, iar dintre acestea, 1.020 de firme au reuşit să se claseze pe primele trei locuri în şase domenii de activitate: cercetare-dezvoltare şi High-Tech, industrie, agricultură, silvicultură şi pescuit, construcţii, servicii, comerţ şi turism.


Dintre firmele laureate, 160 sunt membre ale CCIAT. Totodată, în cadrul topului exportatorilor, zece firme vor fi recompensate cu diplome de excelenţă în activitatea de promovare a produselor şi serviciilor româneşti pe pieţele internaţionale. Trofeul creativităţii va fi acordat unităţilor de cercetare şi învăţământ care au dovedit un înalt grad de creativitate în domeniul lor de activitate iar universităţile timişorene vor fi premiate în cadrul topului instituţiilor de învăţământ superior, aflat la a şasea ediţie.

Un număr de 99 de firme care s-au clasat pe unul din primele trei locuri în top în ultimi patru ani vor primi distincţii de excelenţă iar 61 de firme care s-au menţinut pe podium în ultimii şase ani vor fi distinse cu trofeul de excelenţă. Pentru prima dată, CCIAT va acorda „Trofeul de Excelenţă pentru Responsabilitate Socială” fundaţiei CardioPrevent, pentru strategia de încurajare a unei vieţi sănătoase şi susţinerea parteneriatului cu primăria pentru obţinerea titlului „Healthy City”, acordat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Un moment special va fi cel de acordare a unei diplome aniversare pentru S.C. Azur Timişoara, la 170 de ani de la înfiinţare, urmând ca diplome speciale să fie acordate şi unor firme care anul acesta împlinesc 20 de ani de activitate continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.