Companii de top și speakeri aleși pe sprânceană la un eveniment dedicat...

Companii de top și speakeri aleși pe sprânceană la un eveniment dedicat tinerilor care sunt în căutarea unui loc de muncă, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Tineri profesioniști, studenți și absolvenți aflați la început de drum sunt așteptați la o nouă ediție a evenimentului BuzzCamp. Cu un mix de dezvoltare personală și orientare în carieră, BuzzCamp îi aduce pe participanți în fața unor speakeri de renume, de la vedete până la traineri recunoscuți, și a celor mai mari companii de pe piața internațională.

„Ne dorim să îți oferim toate tool-urile necesare pentru a porni la drum! Vrem ca fiecare participant să plece de la eveniment cu obiectivele îndeplinite.


Fie că vorbim de un job, de o discuție face-to-face cu angajatorul tău preferat, de informații noi pe care vrei să le afli sau de aprofundarea unor teme pe care deja le cunoști, orice obiectiv al tău este prioritar pentru noi. Și facem tot posibilul să te ajutăm să-l îndeplinești”, transmit organizatorii evenimentului.

BuzzCamp are loc în data de 20 noiembrie, la Hotel Timișoara, de la ora 09.30. Evenimentul este adresat tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani interesați să investească timp în dezvoltarea lor, curioși să cunoască mediul organizațional din România sau să lucreze într-o companie de top. Mai multe informații despre BuzzCamp găsiți AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.