De ce a câștigat Iohannis. Explicația din ușa secției de votare

De ce a câștigat Iohannis. Explicația din ușa secției de votare

1
DISTRIBUIȚI

Electoratul l-a ajutat pe Victor Ponta să treacă fără scene memorabile de „Seara în care poți ajunge Geoană”. La ora 21, mutra năucită a lui Dragnea, împins la pupitru în locul candidatului însuși, a spus mai mult decât o mie de exit poll-uri. Cu siguranță, tot PSD-ul era copleșit de întrebarea pe care și-a pus-o olteanul când l-au anunțat că i s-a născut un copil negru: „Bă, cum *** mă-sii?”

Păi, destul de simplu.


Explicația vine tot din zona exit poll-urilor, iar informația de bază a dat-o în treacăt Mihai Gâdea. Una dintre firmele cu operatori de sondaj la ieșirea de la urne – spunea Gâdea – a avut dificultăți, pentru că mulți oameni refuzau să răspundă la chestionare. De ce nu vroiau oamenii să spună cu cine au votat?

Uitați-vă pe rezultatele parțiale obținute de campionul național la vot, județul Ilfov. În județul roșu din jurul Bucureștiului, scos la urne cu uimitorul randament de 80,17% de mașinăria PSD, s-a petrecut un accident cumplit:  Iohannis a câștigat cu 51,98%. Adică PSD-ul i-a adus să-l crească pe Ponta, și ei i-au dat în cap.

În sfârșit, votul cu autobuzul s-a lovit de democrație.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.