EXCLUSIV Victor Ponta, întâlnire secretă cu activul PSD la Variaș. UPDATE Ponta:...

EXCLUSIV Victor Ponta, întâlnire secretă cu activul PSD la Variaș. UPDATE Ponta: „2015 va fi anul descentralizării”

4
DISTRIBUIȚI

După ce a inaugurat punctul de trecere a frontierei dintre România și Serbia de la Lunga, județul Timiș, premierul Victor Ponta a plecat însoțit de escorta SPP la Variaș. Aici au fost convocați pentru o întâlnire principalii lideri din PSD Timiş, acțiunea fiind ținută secretă până-n ultimul moment.  Cu toții l-au așteptat pe Ponta la căminul cultural, președintele PSD fiind întâmpinat de senatorul Ilie Sârbu și de șeful PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 În sala plină de pesediști, dar cărora li s-a alăturat liderul PLR Timiş, Petru Ehegartner, și deputații UNPR Ion Răducanu și Adrian Diaconu, Victor Ponta a fost primul care vorbit. Liderul PSD a anunțat că 2015 va fi anul descentralizării și că acest lucru poate fi făcut doar când există o majoritate care să aibă guvernul și majoritatea administrației locale. „În 2015 facem descentralizare și regionalizare. Este proiectul USL și e foarte important să le spuneți oamenilor că este una dintre promisiunile noastre încă de acum doi ani și jumătate”, a spus Ponta.

Premierul a explicat că ideea de a-l propune pe Călin Popescu-Tăriceanu ca și prim ministru este de a da un semnal că proiectul USL început în urmă cu doi ani și jumătate va continua.


„USL până la capăt, dreptate până la capăt”, le-a spus Ponta celor din sală.

Liderul PSD a spus „n-o să mă auziți până pe 16 noiembrie spunând că ce rău e celălalt. Până acum s-a tot votat contra cuiva. Vreau să se voteze pentru ceva”.

Prim-ministrul a anunțat că își dorește ca 22 decembrie să fie o sărbătoare importantă, când toată lumea o să își dorească să vină la Cotroceni. Înainte de a încheia, Ponta a destăinuit ce va face în ziua alegerilor: „voi sta cu Daciana, cu copiii, o să mergem la biserică, la vot. Eu voi sta calm, să aștept să se încheie alegerile”. După discursurile scurte ale lui Titu Bojin și Ilie Sârbu, liderul PSD s-a retras la o discuție cu conducerea organizației județene, în timp ce sătenii îl așteaptă să iasă din clădirea căminului cultural pentru a vorbi cu el.

UPDATE 2  Înainte de a se urca în microbuz, Ponta i-a salutat pe cei adunaţi şi nu a scăpat până nu a făcut câteva fotografii cu activistele îmbrăcate cu veste roşii „Ponta preşedinte” şi cu câţiva alegători. Nu s-au înregistrat incidente.

4 COMENTARII

  1. timisoara banatu i fruncea :))) haha hahah hahaha ma uimeste prostimea de acolo vai cat sunteti de prosti votati iohannis votatil fratilor:))))) votati iohannis=basescu votati iohannis si guvernu basescu poate ne mai ia inca 15 % la toate:))) 15 la suta:))) banatu i fruncea :))) acum 2 ani v ati bucurat ca scapam de basescu acum il vreti inapoi:))))) vai de capurile voastre ce ati fost si ati ajuns sa votati cu traficantii de organe :)))) banatu i fruncea a:))))) asa ii fruncea prostiei si oamenilor usor manipulati:))) studenti cu creierul spalat:))) vai de capul vostru.sper ca aici il postati ca pe celalalt site tion nu mi l a aprobat :)) aceeia chiar sunt basisti si iohanisti :)))) vai de capul lor cu siteul lor

  2. Iohannis=basescu…ai o exprimare deosebita!!!Si o punctuatie…folosesti „smiley”in loc de punct!!Ce scoala ai terminat??Sau…..ai terminat vreo scoala??

  3. Auzi jegule de oltean.Dute dracului in oltenia ta si voteaza pe cine vrei.Dar nu veni in Banat ,care pentru voi e un fel de Germanie sa ne dai lectii .
    Da ma,il vrem pe basescu.Asa si? Care e treaba ta?
    Il vrem pe chiorul daca atat te duce mintea…vai de capul vostru de neciopliti…

  4. Basescu va facut statii PECO pe Drumul National,acestea fiind prevazute cu WC dar voi va duceti tot in boscheti pe marginea drumului cand veniti duminica dupa masa la Timisoara,pardon in Germania.ce sa mai asteptam de la voi ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.