Tânăr ucis cu lovituri de cuțit, pe stradă. Cum s-a întâmplat

Tânăr ucis cu lovituri de cuțit, pe stradă. Cum s-a întâmplat

1
DISTRIBUIȚI

Un tânăr a fost înjunghiat mortal pe o stradă din municipiul Arad, în urma unui conflict spontan cu un bărbat de 25 de ani. Acesta din urmă a fost arestat preventiv, în noaptea de duminică spre luni, fiind acuzat de omor.

Potrivit anchetatorilor, fapta a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în cartierul Aradul Nou. Victima, în vârstă de 19 ani, mergea spre locul de muncă, împreună cu un amic. La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un bărbat de 25 de ani şi s-au luat la bătaie.

„Din primele cercetări reiese că a fost vorba de un conflict spontan.


Tânărul de 19 ani a fost înjunghiat cu un corp ascuţit, iar ulterior a decedat”, a declarat procurorul Dan Ursu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, potrivit Mediafax.

Deși s-a sunat imediat la 112, iar victima a fost preluată de o ambulanţă, nu a rezistat. şi a fost trasportată a Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Tânărul a murit în drum spre spital din cauza hemoragiei puternice.

Procurorii l-au reţinut pe suspectul de 25 de ani, iar în noaptea de duminică spre luni judecătorii Tribunalului Arad au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile. Bărbatul este acuzat de omor şi loviri şi alte violenţe.

1 COMENTARIU

  1. Toti cutitasii astia ar trebui sa fie pedepsiți ceva mai aspru, deoarece firea lor e violenta, altfel nu ar umbla cu cuțit după ei. Sunt porniți sa facă rău !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.