Comisarul șef Ciurescu, care se plângea că DNA saltă corupții, rămâne în...

Comisarul șef Ciurescu, care se plângea că DNA saltă corupții, rămâne în arest. Pentru ce fapte va fi judecat

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2025700633">

Comisarul şef Marinică Valentin Ciurescu, de la Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Lugoj, care a fost prins în flagrant primind șpagă, va rămâne în arest preventiv și va trimis în judecată pentru luare de mită și trafic de influență. Ciurescu i-a cerut unei persoane, inculpate într-un dosar penal, să îi dea 500 de euro pentru a vicia procedurile de anchetă.  „Astfel, la data de 25 noiembrie 2014 inculpatul s-a deplasat în mun. Arad, unde, împreună cu denunțătorul, au mers la un restaurant, pentru a discuta în legătură cu situația dosarului și pentru a-i fi remisă suma de bani stabilită anterior. Cu această ocazie, inculpatul i-a confirmat denunțătorului sprijin în soluționarea favorabilă a dosarului respectiv, sens în care i-a spus chiar că a întocmit referatul cu propunere de clasare și că are certitudinea că va convinge procurorul de caz să dispună soluția propusă. Pentru a fi mai convingător, inculpatul Ciurescu Marinică Valentin i-a spus denunțătorului că va preda suma de bani primită procurorului de caz”, se arată în rechiztoriul întocmit de procurorii DNA.

După ce s-au înțeles, comisarul a primit de la martorul denunțător o cutie ce conținea un sistem audio, în valoare de 1.800 de lei, și a introdus-o în portbagajul mașinii sale, unde a și fost descoperită împreună cu suma de 2.250 lei, atunci când a fost organizat flagrantul.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Timiș, cu propunere de a se menține măsurile preventive dispuse în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.