Fiul de consilier județean implicat într-o rețea de proxeneți, arestat preventiv. Ce...

Fiul de consilier județean implicat într-o rețea de proxeneți, arestat preventiv. Ce rol avea acesta în grup

0
DISTRIBUIȚI

Fiul consilierului judeţean UNPR Dorina Pleşcan, Daniel Pleşcan, şi alte două persoane au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile într-un dosar de proxenetism, trafic de minori şi constituirea unui grup infracţional organizat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman, judecătorul a admis propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile făcut de DIICOT Biroul Teritorial Hunedoara în cazul celor trei persoane reţinute în noaptea de miercuri spre joi pentru proxenetism, trafic de minori şi constituirea unui grup infracţional organizat. „Cei trei inculpaţi au făcut contestaţie, iar dosarul a fost trimis Curţii de Apel Alba Iulia pentru soluţionare”, a mai adăugat Glăman.

Potrivit unor surse judiciare, avocatul lui Ovidiu Daniel Pleşcan, fiul consilierului judeţean UNPR Dorina Pleşcan, a încercat să convingă judecătorii că acesta este nevinovat şi cerut efectuarea cercetărilor cu clientul său în libertate.


În afară de fiul consilierului judeţean a mai fost arestată iubita acestuia, Mihaela Costantina Ciociu şi taximetristul Silviu Mihăiţă Praţa.

Potrivit unor surse din anchetă, reţeaua care exploata mai multe studente şi eleve, dintre care două minore, era coordonată de fiul consilierului judeţean, care alegea locaţiile unde aveau loc întâlnirile între tinere şi oameni de afaceri sau profesori universitari. Iubita acestuia, cunoscută sub porecla „Creaţa” le racola pe tinere, iar taximetristul era cel care le transporta la locaţiile unde se întâlneau cu clienţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.