Mașini noi pentru IPJ Timiş de la CJT. Ce proiect are A.T.O.P...

Mașini noi pentru IPJ Timiş de la CJT. Ce proiect are A.T.O.P pentru combaterea violenței în școli

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-517366070">

Consiliul Judeţean Timiş are planuri mari legate de dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. În urma unei şedinţe a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Timiş, şedinţă condusă de preşedintele acestei structuri, Călin Dobra s-a propus ca pentru anul 2015 să fie alocaţi bani pentru achiziţionarea de mijloace auto pentru IPJ Timiş.

Mai exact vicepreşedintele CJT Călin Dobra a propus ca din bugetul ATOP Timiş pe anul viitor să fie achiziţionate cinci autoturisme de intervenţie şi comandă, care, la fel ca în 2014, să fie transmise fără plată din patrimoniul Consiliului Judeţean Timiş către patrimoniul IPJ Timiş – către Serviciul Rutier şi secţiile de poliţie din municipii şi oraşe.

De dotări au nevoie şi agenţii de la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Timiş care au adresat către ATOP o cerere prin care solicită bani pentru achiziţionarea de aparate foto necesare Biroului de Investigare Tehnico-ştiinţifică a locului faptei.

Alte planuri ale ATOP mai includ şi continuarea proiectului de promovare a luptei împotriva drogurilor, proiect derulat în liceele timişene, dar şi iniţierea de noi proiecte: de combatere a violenţei în şcoli şi de combatere a traficului de persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.