Noi vești proaste pentru Bojin: schimbarea vicepreședinților CJT ar putea avea loc...

Noi vești proaste pentru Bojin: schimbarea vicepreședinților CJT ar putea avea loc în 17 decembrie. Ce planuri anunță liberalii

0
DISTRIBUIȚI

Evenimentele petrecute ieri la Consiliul Județean Timiș nu influențează cu nimic planurile PNL Timiș de a schimba vicepreședinții CJT. Vă reamintim că ieri șeful Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin a fost ridicat de anchetatori de acasă și a ajuns la serviciu cu mascații. Achetatorii DNA au efecuat percheziții al Consiliul Județean pentru a obține documente în cazul unei afaceri în care Bojin este achetat pentru abuz în serviciu și luare de mită.

Discuția despre schimbarea vicepreședinților a apărut imediat după alegeri și a avut în prim plan nume precum liberalul Marian Vasile și independentul Marcel Mihoc, oameni care ar urma să ia locul actualilor vicepreședinți Călin Dobra și Florian Zanfir, ambii de la PSD.

Întrebat dacă PNL vrea în continuare schimbarea lui Dobra și Zanfir, Vasile ne-a spus că „pentru noul PNL acest deziderat rămâne în picioare, pentru că se justifică din mai multe puncte de vedere.


Noi observăm atent în continuare cum justiția își face treaba și îşi duce la îndeplinire anchetele care au apărut zilele acestea. Încercăm să facem în aşa fel încât judeţul să nu să aibă de suferit, ci să sibă de căştigat”.

Legat de data rocadei, liberalul spune că „există şanse ca schimbaea să se producă şi în acest plen din 17 decembrie, dar luna este forte complexă şi trebuie respectată ca atare. Având în vedere ultimele evenimente, bineînţeles că acum problema se pune şi din alte privinţe. Noi avem discuţiile noastre mai mult sau mai puţin conturate, nu avem o decizie oficială”. Momentan, PNL nu a decis cine vor fi candiații pentru funcția de vicepreședinte. Cert este că Mihoc a fost scos din schemă după ce a ajuns în fața achetatorilor DNA alături de șeful său Bojin și a fost reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.