Surprize la concertul supergrupului Pasărea Rock: spectatorii vor primi versurile melodiei „Timişoara,...

Surprize la concertul supergrupului Pasărea Rock: spectatorii vor primi versurile melodiei „Timişoara, Mon Amour”

0
DISTRIBUIȚI

Concertul formaţiei Pasărea Rock, care va avea loc în 22 decembrie de la ora 19.30 la Filarmonica Banatul va avea parte de o serie de surprize, evenimentul desfăşurat sub numele de Timişoara Mon Amour fiind unul care a iscat un viu interes în rândul melomanilor din oraşul nostru. Posesorii de bilete în valoare 100 de lei vor primi, la alegere, unul dintre EP-urile Legenda și Călușandra, iar studenții, elevii și pensionarii care dețin un bilet în valoare de 60 de lei au accesul garantat pentru două persoane la spectacol.

„După accidentul nefericit de săptămâna trecută, Ovidiu Lipan Țăndărică se simte în mare formă și arde de nerăbdare să-și reîntâlnească publicul. Cum repausul, liniștea și inactivitatea nu se potrivesc deloc cu temperamentul marelui artist, Ovidiu Lipan Țăndărică promite că următoarele evenimente vor fi o explozie de energie și bună dispoziție.


Timișoara Mon Amour este cadoul pe care Pasărea Rock îl aduce Timișoarei și timișorenilor la ceas de pioasă aniversare: un sfert de veac de la eliberarea de comunism a primului oraș din România. Spectacolul de luni este unul dintre puținele spectacole care se va încheia cu piesa Timișoara Mon Amour, o declarație duioasă și sentimentală compusă de Josef Kappl pe versurile lui Corneliu Vaida. Fiecare spectactor va primi la intrarea în sala de spectacol versurile melodiei pentru a putea cânta împreună cu trupa. Timișoara Mon Amour este o piesă eminamente de spectacol, compusă cu dedicație și cântată cu emoție, nefiind destinată includerii în playlistul posturilor de radio“, spun membrii trupei.

În data de 22 decembrie, de la ora 13, Mircea Baniciu, Josef Kappl și Ovidiu Lipan Țăndărică vor susţine o sesiune de autografe la Iulius Mall. Biletele pentru acest concert costă între 50 şi 100 lei şi se pot procura în reţelele Eventim, Bilete.ro, MyTicket.ro, iabilet.ro, biletfan.ro, sau la caseriile Filarmonicii Banatul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.