Timișorencelor le place să fie cochete de sărbători. Idei de manichiură festivă...

Timișorencelor le place să fie cochete de sărbători. Idei de manichiură festivă cu care, cu siguranță, vei ieși în evidență FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-857228284">

Pentru că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, timișorencele au luat cu asalt saloanele de înfrumusețare din oraș pentru că vor să fie cât mai cochete. Dacă v-ați pregătit ținutele pe care le veți purta în perioada acestor sărbători de iarnă, dar nu știți pentru ce tip de manichiură să optați sau cum să vă machiați, un specialist din Timișoara vă oferă câteva sfaturi.

Eveline Mirabela Gavojdian, managerul mai multor saloane de înfrumusețare din Timișoara, le recomandă femeilor care vor să fie cât mai cochete de Crăciun să opteze în timpul zilelor de Crăciun pentru unghii cât mai accesorizate cu diferite elemente specifice sărbătorilor de iarnă. „Femeile își doresc să fie speciale, vor lucruri originale și atunci, în timpul acestor sărbători speciale, folosesc foarte mult roșu pe unghiile lor și vor accesorii specifice de Crăciun, lucruri care să semene foarte mult cu globulețele de brad, vor beteală, le plac căciulițele de Moși desenate pe unghii sau chiar Moși, reni, fulgi de nea. Se poartă pe unghii roșu, vișiniu, argintiu, verde și alb”, spune Eveline Mirabela Gavojdian.

În ceea ce privește machiajul de Crăciun, dar și de Revelion, timișorencelor le este recomandat să se machieze cât mai natural. „Le recomandăm timișorencele să se machieze cu ce le stă bine, să se machieze frumos și natural, în tonuri naturale, la pleoape, la ochi, cât și la buze, dar accesorizăm părul cu tot felul de lucruri specifice sărbătorilor sau care să se potrivească cu îmbrăcămintea lor din seara de Revelion, spre exemplu. De Crăciun, femeile își doresc câte ceva roșu în păr, ba o fundiță, ba un mic accesoriu sub formă de trandafir sau un globuleț. Ne place să simțim sărbătoarea atât pe unghii, cât și în păr”, mai explică Eveline.

Timișorencele care vor să fie cochete de sărbători trebuie să plătească între 65 și 150 de lei pentru manichiură și între 160 și 260 de lei pentru machiaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.