Primarul Nicolae Robu rămâne indecis cu privire la metroul din Timişoara. Cum...

Primarul Nicolae Robu rămâne indecis cu privire la metroul din Timişoara. Cum argumentează necesitatea studiului de fezabilitate cu ajutorul Canalului Dunăre – Marea Neagră

1
DISTRIBUIȚI

Din „răzgândeală” în „răzgândeală”, aşa o ţine primarul Timişoarei, Nicolae Robu cu privire la metroul din urbea de pe Bega. După ce, în doar două săptămâni, a reuşit performanţa de a anunţa că a comandat un studiu de fezabilitate pentru metrou, pentru ca mai apoi să se răzgândească şi să anunţe de fapt nu ţine neaparat ca Timişoara să aibă un metrou, Robu a explicat la un post TV local de ce necesar, totuşi, studiul de fezabilitate pentru proiectul care nu poate fi aplicat momentan.

„Îți trebuie un studiu ca să vezi părerea specialiștilor, un studiu care să dea o sumă şi să rămână în timp.


Eu discut cu unii, cu alții, dar poate idelile sunt greșite. Trebie să facem un studiu ca specialiștii să spună ce soluție este recomandată ținând seama și de valoarea totală. Sunt cifre aruncate așa. Unii spun un miliard de euro, alții spun două. Alții spun că e mult mai puțin”, a apus primarul.

Pentru a impresiona cu viziunea sa, primarul Nicoale Robu a schimbat argumentaţia şi a spus că „o parte dintre oameni nu mai au îndrăzneala să gândească la o scală mai mare. Până acum, Timișoara era cunoscut ca oraș al inovațiilor. Până acum se spunea că la pasajul Michelagelo se va lucra zece ani. De parcă eu aș fi lucrat acolo dupa cunoștințele mele de profesor universitar în calculatoare. Canalul Dunăre – Marea Neagră nu a fost o idee a comunismului, a fost o idee care în anul 1920 era foarte discutată și în comunitatea academică existau proiecte și texte de doctorat aveau asemenea proiecte”.

1 COMENTARIU

  1. Nu cheltuiti banii cetatenilor pe studii de fezabilitate inutile.Timisoara e construita pe teren mlastinos.Toti timisorenii stiu,cu exceptia ….Poate ar costa mai ieftin cu submarine…si palmieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.