S-au găsit VINOVAŢII pentru asfaltul surpat sub o maşină pe strada Tigrului....

S-au găsit VINOVAŢII pentru asfaltul surpat sub o maşină pe strada Tigrului. Ce au descoperit muncitorii sub bitum FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-344399597">

Groapa de peste un metru adâncime de pe strada Tigrului din Timișoara a fost astupată astăzi de muncitorii Aquatim. Vă reamintim că asfaltul de pe strada Tigrului s-a surpat aseară chiar în momentul în care un tânăr circula cu mașina în zonă, iar autoturismul a rămas efectiv suspendat.

În această dimineață, mai mulți muncitori de la Aquatim au ajuns pe strada cu pricina să rezolve problema. „Am venit de azi-dimineață cu utilajele necesare să astupăm groapa. A fost o problemă la canalizare și din cauza asta a cedat asfaltul”, ne-a spus unul dintre muncitori.

strtigrului (17)

Strada a fost blocată mai multe ore până când groapa a fost astupată, dar spre după-amiază lucrările au fost finalizate. Reprezentanții Aquatim ne-au declarat că în urma sesizării făcute aseară, echipajele au și intervenit să protejeze zona.

„Dispeceratul Aquatim a primit o sesizare ieri seară referitoare la o surpare în carosabil pe strada Tigrului. În această dimineață echipele Aquatim au protejat zona. Cauza surpării a fost descoperită la săpătură și a fost vorba despre un cămin al societății Colterm, care prelua apa din canalul termic pentru deversare în rețeaua de canalizare a orașului, și care s-a prăbușit. Echipele Aquatim au înlocuit porțiunea deteriorată din canalizare. În momentul de față groapa este acoperită și se poate circula”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Loredana Leordean, purtător de cuvânt al Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.