ŞOCANT Un bărbat găsit mort şi DEVORAT de pisici în propria casă....

ŞOCANT Un bărbat găsit mort şi DEVORAT de pisici în propria casă. Ce vor să afle anchetatorii

2
DISTRIBUIȚI

Imagini şocante pentru cei care au călcat ieri pragul casei unui bărbat din Lugoj. Acesta nu a mai fost văzut de vecini de mai bine de zece zile, astfel că o femeie s-a gândit să alerteze autorităţile. Bărbatul de 78 de ani, deși avea două surori, locuia singur și avea în grijă mai multe pisici, scrie lugojonline.ro. O femeie, vecină a bătrânului, a sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp un echipaj de la Ambulanță.

Ajunși în interior, aceștia au avut parte de o scenă înfiorătoare. Trupul bărbatului era căzut cu fața în jos, iar pe unele zone ale mâinilor și a capului, existau mușcături de pisici, semn că acestea și-au devorat stăpânul.


Medicii de la Ambulanță nu au putut decât să constate decesul bărbatului, însă au fost nevoiți să mai aștepte alte zeci de minute în stradă, deoarece medicul de familie nu a vrut să se deplaseze pentru a elibera certificatul de deces. La fața locului s-au deplasat și angajații unei firme de servicii funerare care au ridicat cadavrul bătrânului.

Anchetatorii trebuie să stabilească acum condiţiile în care s-a produs decesul bărbatului.

Foto: lugojonline.ro

2 COMENTARII

  1. „iar pe unele zone ale mâinilor și a capului, existau mușcături de pisici, semn că acestea și-au devorat stăpânul”

    Vai de capul nostru de ziaristi! Ce e muscatura si ce inseamna a devora ceva?
    Pe vremuri erau obligatorii patru clase primare. Acum….

  2. Ziaristi imbecili, incercati sa intaratati oamenii impotriva animalelor, de parca nu sunt destui nebuni. Una e „a devora” si alta sunt „muscaturi”. Ala sigur a facut un infarct si bietele pisici fiind nemancate de atatea zile…asta e! Nu pisicile sunt de vina! Tot mai mult ma minunez cat de prosti sunt ziaristii din tara noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.