Unul dintre simbolurile Reșiței, pe cale de a fi cumpărat de primărie....

Unul dintre simbolurile Reșiței, pe cale de a fi cumpărat de primărie. Locuitorii sunt invitați să-și spună părerea

0
DISTRIBUIȚI

Reșițenii sunt chemați să decidă soarta funicularului din orașul lor. Consilierii locali decid în această lună dacă vor cumpăra sau nu obiectivul de la omul de afaceri care îl deține. Până la ședința de plen însă, aleșii locali așteaptă ca reșițenii să le comunice, răspunzând unui sondaj de opinie, care e dorința lor privind funicularul.

Omul de afaceri Costel Ciobanu a decis la finele anului trecut să vândă funicularul la prețul de achiziție, respectiv 150.000 de dolari. El a cumpărat obiectivul în anul 2012, de la TMK. acesta spera să obțină finanțare europeană pentru a putea exploata turistic funicularul – simbol al orașului de pe Bârzava.

Primăria Reșița a decis să îi consulte pe reșițeni atât prin chestionare, postate pe site-ul administrației publice locale, www.primariaresita.ro, cât și printr-o dezbatere publică ce are loc pe data de 19 ianuarie, la ora 14.00, la sediul administrativ din Piaţa 1 Decembrie 1918 nr.


1A.

Termenul limită de transmitere a răspunsurilor este data de 18 ianuarie 2015, ora 12:00, la adresa de e-mail: resita@primariaresita.ro sau la sediul primăriei.

Foto: Banatul de munte / blogspot

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.