CNADNR a refuzat să recepționeze lucrările la autostrada Nădlac – Arad. Care...

CNADNR a refuzat să recepționeze lucrările la autostrada Nădlac – Arad. Care a fost motivul

0
DISTRIBUIȚI

autostrada

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România S.A.


a refuzat să recepționeze lucrările la autostrada Nădlac – Arad, pe motiv că o serie de lucrări nu au fost realizate. Concret, Comisia de Recepție la Terminarea Lucrărilor pentru Autostrada Nădlac – Arad, Lot 1 a constatat că nu au fost realizate cele 40 de bazine colectoare pentru asigurarea deversării apelor, că nu s-au montat panouri antiorbire pe 8,3 km, conform proiectului de execuție, dar și că nu a fost realizat drumul tehnologic pe lungime de 50 km în lungul autostrăzii și că nu au fost curățate șanțurile laterale ale drumului, ceea ce împiedică scurgerea apelor.

„Pe întreg sectorul inspectat sunt necesare lucrări de reprofilare acostamente, taluze, completare cu pământ vegetal și refacerea cadrului natural”, arată reprezentanții CNADNR. Traficul pe tronsonul de autostradă se desfășoară în condiții de siguranță deoarece lucrările rămase de executat sunt în afara părții carosabile.

Recepția de Terminare a Lucrărilor va fi făcută de către CNADNR SA la data finalizării lucrărilor de remediere semnalate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.