EXCLUSIV Înjunghiat în plină stradă de un bărbat. Ce explicaţie HALUCINANTĂ a...

EXCLUSIV Înjunghiat în plină stradă de un bărbat. Ce explicaţie HALUCINANTĂ a avut agresorul

0
DISTRIBUIȚI

1279526676cutit

A fost înjunghiat în plină zi, în centrul Timișoarei. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în piept de un bărbat cu un briceag. Întâmplarea a avut loc chiar în Parcul Civic, în apropiere de Sala 2 a Teatrului Național Timișoara.

Cei doi bărbați s-au luat la ceartă și au provocat un scandal monstru chiar sub ochii lumii. La un moment dat, unul dintre ei, în vârstă de 54 de ani, a scos un briceag din buzunar și și l-a înjunghiat pe bărbat în piept.

Un timișorean care se plimba prin parc a văzut scenele cumplite și i-a anunțat imediat pe polițiștii locali care patrulau în zonă. Aceștia au mers la locul incidentului și au reușit să îl reţină pe agresor.


Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului, l-a preluat pe tânărul în vârstă de 22 de ani și l-a transportat la Spitalul Municipal din Timișoara.

La început, cei doi frați le-au declarat polițiștilor că nu se cunosc, dar după ce au fost legitimați au recunoscut că sunt rude. Bărbatul de 54 de ani și-a justificat gestul pe motivul că „s-a pierdut cu firea”.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în după-amiaza zilei de sâmbătă, la orele 16.30, au fost sesizați că un bărbat ar fi înjunghiat un alt bărbat în Parcul Civic. Polițiștii locali s-au deplasat imediat la fața locului, unde, în baza descrierilor primite, au reușit să îl rețină pe agresor, care a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, a declarat pentru PRESSALERT.ro Daniela Seracin, purtător de cuvânt la Poliția Locală.

Tânărul înjunghiat a fost dus la Spitalul Municipal din Timișoara unde a primit îngrjiri medicale. Când a fost transportat de Ambulanță, martorii spun că avea multiple tăieturi la nivelul mâinilor și pe piept. „Avea tăieturi și pe burtă și pe mâini, unele păreau mai vechi, iar în piept era înjunghiat”, ne-a declarat un martor al incidentului.

Deși a fost rănit, tânărul l-a iertat pe agresor și nu a depus plângere împotriva lui. „Victima nu a depus plângere la poliție, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru agresiune și alte violențe”, ne-a declarat Acuța Morariu de la Biroul de Presă al IPJ Timiș.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.