Firma care reabilitează cinematograful din Lugoj, percheziţionată de DNA. Vezi ce probleme...

Firma care reabilitează cinematograful din Lugoj, percheziţionată de DNA. Vezi ce probleme au apărut cu acest contract

1
DISTRIBUIȚI

euro 102

Avitech Co. SRL din oraşul Voluntari, una dintre cele două firme percheziţionate, astăzi, de DNA în dosarul legat de licitaţia organizată de Ministerul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului pentru proiectul „Internet în şcoala ta”, finanţat integral din fonduri europene, alături de 2K Telecom SRL, care aparţine lui Alexandru Ghiţă, fratele deputatului Sebastian Ghiţă, este cea care se ocupă şi de reabilitarea cinematografului din Lugoj, conform redesteptarea.ro.

Suma contractului este de aproximativ un milion de euro şi conform aceleiaşi surse „prima prelungire de termen al contractului dintre Primăria Lugoj şi Avitech a venit la începutul lui 2014, iar de atunci amânările au curs mereu chiar dacă anul trecut, în Joia Mare, s-a făcut o inaugurarea impresionantă.


Cinematograful nu funcționează nici în prezent, ultima dată avansată de primarul Francisc Boldea privind deschiderea fiind sfârșitul lunii martie.Deși firma din Voluntari a depăşit termenul pentru finalizarea lucrărilor, de mai multe ori, aceasta nu a fost penalizată de către administrația locală”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.