Noapte de drum and bass alături de un invitat special, B-Complex, la...

Noapte de drum and bass alături de un invitat special, B-Complex, la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

b complexAmatorii de sound-uri electronice au parte de o nouă noapte de „nebunie“ în acest weekend, când oraşul nostru va fi gazda unui nou eveniment Freenetik Party, în cadrul căruia va mixa B-Complex din Slovacia.

Pe numele său adevărat Mato Lenicky, invitatul special este un DJ şi producător din Bratislava.


A început să cocheteze cu muzica la vârsta de 12 ani şi fascinaţia sa pentru această artă l-a purtat prin mai multe genuri. A început cu hardcore, trance şi psytrance, progresând spre a experimenta cu downtempo şi hip hop. Călătoria sa în lumea drum&bass-ului a început în jurul anului 2002, când a început proiectul B-Complex. Succesul cel mai mare a venit, fără îndoială, odată cu lansarea piesei „Beautiful Lies” la o casă de discuri majoră din Marea Britanie, Hospital Records. Piesa a primit un suport imens de la Tony Colman aka London Electricity şi a ajuns să fie al doilea cel mai bine vandut disc de drum&bass de pe Beatport în anul 2009, a câştigat câteva premii internaţionale şi a rămas timp de 55 de săptămâni în topurile radiourilor din Slovacia. Schimbarea majoră pentru cariera sa de DJ a venit odată cu invitaţia de a mixa la Hospitality la Matter, în 2009, unde şi-a demonstrat experienţa adunată la petrecerile din Slovacia şi Cehia.

Alături de el, petrecăreţii timişoreni vor avea parte de seturi realizate de Elementrix, Inflex, Burner Green şi Bia, iar biletele de intrare pentru petrecerea care va avea loc sâmbătă 21 februarie, în hala situată în Bulevardul B.P. Hașdeu nr.1 costă 35 lei până la miezul nopţii şi 40 lei după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.