Un agent de poliție din Timiș a refuzat șpaga consistentă oferită de...

Un agent de poliție din Timiș a refuzat șpaga consistentă oferită de un șofer pentru a trece cu vederea mai multe infracțiuni

2
DISTRIBUIȚI

spaga euro

Un poliţist din Timiș a sesizat imediat ofițerii Serviciului Județean Anticorupție după ce un șofer care a comis mai multe infracțiuni i-ar fi oferit o sumă de bani pentru a nu dispune măsurile legale.

Joi, agentul de poliție rutieră din cadrul Poliției Orașului Jimbolia ar fi invitat la sediu un bărbat de 39 de ani din localitatea Checea, județul Timiș, pentru a-i aduce la cunoștință calitatea de inculpat într-un dosar în care era cercetat pentru comiterea unor infractiuni la regimul rutier.


Acesta i-ar fi oferit o sumă de bani, neprecizată, pentru a nu dispune măsurile legale.

Ca urmare a denunţului formulat de agent, ofiţerii DGA – SJA Timiș, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au organizat vineri acţiunea de prindere în flagrant delict, bărbatul fiind surprins în timp ce oferea poliţistului 200 de euro, pentru a nu-şi îndeplini atribuţiile de serviciu.

După audierile efectuate de procuror, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de bărbat, sub aspectul comiterii infracţiunii de dare de mită, acesta fiind introdus în Arestul IPJ Timiș.

2 COMENTARII

  1. Toti cei care ofera spaga ar trebuii inchisi, dar cei de la DGA dorm, cati au arestat pana acum ptr ca au oferit spaga? DGA o structura de pilosi si puturosi care iau protejat spatele lui Craciunescu Marcel, noroc ca mai exista si DNA,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.