Băsescu: E greu să creşti copii. Dacă aş putea, aş dubla indemnizaţia...

Băsescu: E greu să creşti copii. Dacă aş putea, aş dubla indemnizaţia pentru mame

0
DISTRIBUIȚI

traian basescu p

Fostul preşedinte Traian Băsescu le-a spus, duminică, femeilor din PMP reunite la sediul formaţiunii, cu ocazia zilei de 8 Martie, că de când este bunic a văzut şi el cum se cresc copiii, susţinând că e greu să creşti copiii şi că ar dubla indemnizaţia pentru mame dacă ar putea, scrie Mediafax.

„Acum, de când sunt bunic, am văzut şi eu cum se cresc copiii. Cât au crescut ale mele, când au început să meargă în picioruţe, să tragă de peste tot, eram plecat pe mare şi mi se mărea mie, că nu e mare lucru să stai cu două fete. Ei, acum vă pot spune că dacă aş putea, azi, aş dubla indemnizaţia pentru mame în concediul de maternitate”, a spus Băsescu, pe scările sediului central al PMP, adresându-se celor câteva zeci de femei prezente.

El a arătat că nu a ştiut cum au crescut fetele sale, dar că acum a înţeles că „e greu să creşti copii”.

„Seara parcă ai ieştit din mină, aşa te duci la culcare alergând după astea mici.


Parcă ai tras un «şut» acolo în mină. E greu să creşti copii, e greu, dar frumos şi pentru mine e extraordinar pentru că eu nu am ştiut cum au crescut fetele mele, dar acum văd”, a spus Băsescu.

Fostul şef de stat a mai spus că aşteaptă ca nepoata sa cea mică să îl strige „Bunicul”, sau „Traian”, după cum îl strigă unul dintre papagalii familiei.

„Încă nu mă strigă, dar când trec pe lângă papagal – că avem un papagal în sufragerie şi unul în bucătărie – ăla îmi spune «Traian», mă cunoaşte după mers. Aştept să-mi spună şi asta mică «Bunicul»sau «Traian»”, a arătat Băsescu.

El le-a urat „La mulţi ani!” femeilor din PMP, care au venit de 8 Martie la sediul formaţiunii.

„Dacă sunt femei în PMP, avem premise să facem un partid solid, nu jucărie, şi mai ales cu oameni loiali. Vă mulţumesc pentru încrederea pe care o aveţi că putem constui un partid nou. Vă asigur că voi fi partenerul acestui partid până la alegerile din 2016, când trebuie să aveţi un cuvânt greu de spus”, li s-a adresat Băsescu.

El a stat la sediul PMP aproximativ o oră, după care a plecat la volanul maşinii sale, marca Dacia Duster.

La ieşirea din sediu, Băsescu a acroşat uşor bara de protecţie din spate a unei maşini parcate lângă poartă, maşină aparţinând unei televiziuni, dar nu a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat, cu şi-a continuat drumul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.