Nicolae Robu: „Am ajuns acum să fac pasiune din a fi primar”....

Nicolae Robu: „Am ajuns acum să fac pasiune din a fi primar”. Ce tabiet are legat de podoaba sa capilară

0
DISTRIBUIȚI

nicolae robu si nicu cavaci chitara

Primarul Timișoarei Nicolae Robu a oferit recent un „interviu apolitic” și, lăsând la o parte alura de om sobru, de politician si primar, edilul a vorbit despre pasiunile sale, despre copilăria sa, dar și despre cum se relaxează sau ce visează pentru viitorul Timișoarei, pentru site-ul viptm.ro.

Întrebat ce pasiuni are edilul a admis că și-a făcut o pasiune din a fi… primar. „Mereu la mine prima pasiune este ceea ce asum ca responsabilitate. După ce am făcut, în timp, pasiune din a fi inginer, inginer cercetător, asistent universitar, profesor universitar, conducător universitar ca prorector, conducător universitar ca rector, parlamentar (senator), lider politic, am ajuns acum să fac pasiune din a fi primar.


Pe lângă genul acesta de pasiuni, am avut mereu și am și acum pasiunea să joc și să vizionez fotbal, și pasiunea să compun, să interpretez și să ascult muzică. Nu le mai pot dedica, însă, acestor două pasiuni același timp ca altădată, dar ele au rămas la fel de intense. O nouă pasiune, una cu totul specială, este să mă joc cu nepoțica mea, care are 3 ani jumate – nepoțelul fiind încă prea mic, 4 luni, pentru a mă putea juca și cu el”, a spus Robu.

Mai mult, acesta a admis că se folosește de muzică pentru a se relaxa chiar și la locul de muncă. „Am o chitară la Primărie, în camera mea de refugiu și cânt câte puțin aproape zilnic, de regulă spre seară. Îmi face foarte bine să cânt”, a mărturisit edilul timișorean.

Criticat adesea pentru că folosește gelul estompator pentru a-și ascunde firele albe, primarul a spus că este mândru de podoaba sa capilară. Nici la capitolul tabieturi edilul nu s-a sfiit să dea un răspuns sincer. Întrebat ce tabieturi are Robu a spus că „nu am… ba, totuși, aș putea spune că am unul: mă spăl pe cap absolut în fiecare dimineață, deși se zice că nu e bine. Se zice pe nedrept, după părerea mea, având în vedere podoaba capilară pe care eu o am la vârstă mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.