Primarul Nicolae Robu tună la adresa Enel: „Un asemenea operator nu poate...

Primarul Nicolae Robu tună la adresa Enel: „Un asemenea operator nu poate fi acceptat pe piață”. Cu ce amenință dacă nu se remediază rapid penele de curent

2
DISTRIBUIȚI

nicolae robu 216

Timişorenii ar putea scăpa de penele de curent cauzate de compania Enel. Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că „știți bine că în repetate rânduri mi-am exprimat public nemulţumirea față de serviciile oferite de Enel. Din păcate după ce o vreme am avut senzația că s-au luat măsuri și situația s-a îmbunătățit, constat că sunt foarte frecvente penele de curent la iluminatul stradal și am fost informat pe Facebook că în Freidorf a fost o cădere generală și oamenii au rămas fără curent . Este inadmisibil să se întâmple așa ceva suntem în anul 2015 şi un asemenea operator nu poate fi acceptat pe piață.


Mesajul meu, sper să fie acceptat de Enel nu va mai ține cu poziția lor ultrarigidă cu un contract în care se scrie că penele vor fi înlăturate în 24 de ore. Pe noi nu ne încălzește cu nimic că o pană care ne lasă în beznă seara va fi remediată în 24 de ore. Cu atât este mai inacceptabil să stăm fără curent în locuințe de parcă am fost în vremurile negre ale comunismului când se făceau întreruperi pentru a se face economii”. Mai mult, edilul e sătul promisiuni şi spune că de această dată va lua măsuri.

„Dacă nu vedem un plan de îmbunățire a situației, e timpul să renunțăm la Enel pentru că există concurență pe piață. Nu putem decât să ne conferim un termen de mai bine. Voi propune o discuție între mine și reprezentanții companiei care să fie decidenți”. Contractul cu Enel va expira în următoarele luni.

2 COMENTARII

  1. Corect d-le primar….e timpu s-a puneti picioru-n prag….suntem satui de nemernicie si pungasie…e timpu ca cineva s-a i-a masuri si-n beneficiu oamenilor….

  2. Domnule primar la mine pe strada,Calea Urseni mai exact,in noaptea de revelion s-a luat curentul la ora 18 si am mai venit la ora 12,45…iar la ENEL nu raspundea nimeni la telefon…ca cica era revelionul…va rugam sa luati urgent masuri impotriva acestor nesimtiti !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.