Seară de neratat pentru rockerii timişoreni. Altar revine după doi ani în...

Seară de neratat pentru rockerii timişoreni. Altar revine după doi ani în oraş, iar Apocalips aniversează 20 de ani de existenţă

0
DISTRIBUIȚI

altarBinecunoscuta formaţie Altar revine în Timişoara după doi ani de pauză cu un concert extraordinar, care va avea loc la Daos vineri 13 martie, de la ora 21, evenimentul avându-i în deschidere pe băieţii de la Apocalips, care sărbătoresc 20 de ani de existenţă. Formată la începutul anului 1991 la Cluj-Napoca, formaţia Altar s-a impus înca de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din România. Promotoare a muzicii de atitudine , Altar a scris un important şi consistent capitol din istoria muzicii rock româneşti, editând doua EP-uri şi cinci albume, concertând cu succes în toată ţara şi fiind nominalizată în repetate rânduri de către presa de specialitate la categoria “Best Rock Group”.


De-a lungul anilor muzicienii au cântat la diverse evenimente alături de nume ca The Prodigy, Sepultura, Testament, Napalm Death, Kreator, Iggy Pop, Uriah Heep, Ian Gillan, Sick Of It All, Exploited, Clowfinger, Him , Anathema, Cradle of Filth sau Amorphis. Formaţia ApocalipS a luat naştere în decembrie 1995 la iniţiativa lui Flavius Buda.

Apocalips a organizat festivalul „Apocaliptic Fest” care s-a desfăşurat în două ediţii. În perioada noiembrie-decembrie 2001 trupa a înregistrat primul album, care cuprinde 8 piese , numit „Depresie totală”, avându-i ca producători pe Edmond Karban ( Hupogrammos ex Negură Bunget ) şi Adrian Neagoe ( Anarhia ) . Ultimul album , „Gate To Infinity” , a fost înregistrat şi masterizat în perioada septembrie 2009 – aprilie 2010 în studioul Consonance de către Edmond Karban ( Dordeduh) şi Cristian Popescu ( Dordeduh). Biletele pentru acest concert costă 20 de lei, iar la faţa locului va avea loc şi un afterparty cu Marius & Alex.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.