Licitaţia pentru skatepark, finalizată de Primăria Timişoara. Ce firmă a câștigat și...

Licitaţia pentru skatepark, finalizată de Primăria Timişoara. Ce firmă a câștigat și în cât timp va fi gata

0
DISTRIBUIȚI

dezbatere skatepark02_resize

Anunț important pentru iubitorii de sporturi extreme din Timișoara, după ședința de consiliu local de astăzi: peste aproximativ trei luni de zile vor avea o locație amenajată complet în care își vor putea manifesta pasiunea pentru skateboard sau role.

Edilul șef Nicolae Robu a anunțat că „s-a încheiat cu succes licitaţia pentru execuţia skatepark-ului. Ieri a expirat termenul pentru depunerea contestaţiilor.


Prin urmare, vă anunţăm că societatea care a câştigat licitaţia este Kasdum SRL. Eu pot doar să sper că voi vedea din partea acestei societăţi ceea ce am văzut bun la Liceul Lenau. Forţă de muncă, progres rapid al lucrărilor, evident în condiţiile asigurării calităţii instituite prin proiect. Sper să nu văd şi partea negativă, cu manifestări prea nervoase care nu sunt de natură să facă bine nici măcar firmei Kasdum”. Valoarea proiectului este de 1.699.000 de lei fără TVA. Edilul a completat şi că „în termen de trei luni tinerii din Timişoara vor avea skatepark omologat pentru competiţii internaţionale”.

Vă reamintim că proiectul a suferit multiple amânări după ce proiectantul a refuzat să realizeze un proiect sub valoarea de patru milioane de lei. Momentan, firma Kasdum are un conflict deschis cu Primăria Timișoara după ce lucrările de reabilitare a Liceului „Nikolaus Lenau” au fost sistate din cauza erorilor de proiectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.