Muzicienii de la Direcţia 5 susţin un nou concert la Timişoara. Unde...

Muzicienii de la Direcţia 5 susţin un nou concert la Timişoara. Unde și când are loc

0
DISTRIBUIȚI

directia5Una din formaţiile autohtone cu mare priză la publicul timişorean, Direcţia 5, va susţine un nou concert, joi 9 aprilie, de la ora 22 la The Note Pub, evenimentul urmând să se desfăşoare sub genericul Forever Love. Direcția 5 este una dintre cele mai cunoscute trupe pop-rock din România, având la activ 22 de ani de activitate și o mulţime de materiale discografice.


Trupa alcătuită din Marian Ionescu (clape), Carmin Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Toni Seicarescu (backing vocal), Niculae Damalan(chitară) și Marius Keseri (tobe) a lansat recent albumul Rock’N Roll, Baby!”, care conţine şi single-ul „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble. Videoclipul piesei „Forever Love”, este unul foarte simpatic, filmat pe acoperişul unui bloc din centrul Bucureştiului.

De acolo, cei de la Direcţia 5 şi Lidia văd câteva dintre obiectivele turistice importante din Europa, cum ar fi Turnul Eiffel sau Colosseum-ul din Roma. Recent, formaţia Direcţia 5 a avut parte de o nouă recunoaştere în cadrul premiilor muzicale organizate de Radio România. Trupa a primit premiul pentru „Cel mai bun album”, „Rock’ N’ Roll baby”, iar solistul trupei, Cristi Enache, a fost desemnat „Cel mai bun interpret”. Biletele pentru concertul care va avea loc la The Note Pub costă 70 lei. În aceeaşi seară formaţia va mai susţine un concert în zona noastră de interes, la Restaurantul Bulevard din Jimbolia, cu începere de la ora 19.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.